Kuvituskuva

Nyt sinulla Suomen Ekonomien jäsen on mahdollisuus hakea mukaan kehittämään toimintaamme, kun uudelle hallituskaudelle haetaan aktiivisia, yhteistyökykyisiä ja eri-ikäisiä toimijoita. 

Ekonomien hallitus toimii kollektiivisena strategisena päätöksentekijänä ja suunnannäyttäjänä toimiston operatiiviselle johdolle sekä asiantuntijoille. Hallitustyöskentely on perehtymistä ja aikaa vaativaa. Hyvässä ja tuloksellisessa hallitustyössä korostuvat sitoutuneisuus, yhteistyökyky, luottamus sekä yhteinen tahto kehittää toimintaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista jäsenen parhaaksi. 

Hallituksen muodostavat puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä vähintään kuusi ja enintään yhdeksän muuta jäsentä. Vähintään yhden tulee edustaa opiskelijoita.  

Hae hallitukseen 13.9. mennessä  

Kiinnostuitko hallitustyöskentelystä? Haku on käynnissä 14.8.−13.9.2020. Ehdokkaaksi asetutaan täyttämällä sähköinen hakulomake CV-tietoineen hakusivustollamme. Samalla hakemuksella voit hakea mukaan myös hallituksen alaisiin toimikuntiin; koulutuspoliittiseen toimikuntaan ja työelämätoimikuntaan.

Lue myös:

Eero Vehka-aho: Enemmän kehitystä, vähemmän kampaviinereitä

Nina Ingves: “Åren i förbundets styrelse har varit otroligt lärorika”