Rekrytointi kuvituskuva

Muutamme asiakaspalvelumme mallia ensi keväästä lähtien. Haluamme tehdä jäsentemme asioinnin mahdollisimman yksinkertaiseksi ja toimivaksi. Nyt rekrytoitavat asiantuntijat tulevat olemaan avainroolissa ensivaiheen asiantuntijapalvelun tuottajina jäsenillemme. Etsimme asiakaspalvelun kokeneita ammattilaisia, jotka haluavat olla osa ratkaisua jäsentemme kysymyksissä. Jäsenet ovat yhteydessä meihin esimerkiksi laki- ja uraneuvontaan, työmarkkinatoimintaan, tapahtumiin, koulutuksiin sekä itse jäsenyyteen liittyen. Tässä roolissa pääset kehittymään monipuolisesti työelämäasioihin liittyen.  

Etsimme asiakaskokemusyksikköömme kahta asiakaspalvelun asiantuntijaa, joiden tehtäviä ovat: 

 • sisään tulevien jäsenvirtojen kokonaisvaltainen hoitaminen ja priorisointi  
 • jäsenhankinnan toimenpiteet, kuten potentiaalisten jäsenten kontaktointi 
 • jäsenyyksiin liittyvien prosessien hoitaminen, kuten hakemukset ja laskutukseen liittyvät toimenpiteet 
 • jäsenyhdistysten kysymyksissä auttaminen 

Työnkuva on laaja ja muokkaantuu vahvuuksiesi sekä omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Palvelukieliämme ovat suomi, ruotsi ja englanti – toivomme, että hallitset näistä useamman. 

Odotamme: 

 • Halua luoda erinomaista asiakaskokemusta 
 • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä, jäsenen kohtaamisen taitoa vaihtelevissa tilanteissa 
 • Jäsenvirtojen monikanavaista hoitamista ja kykyä käyttää erilaisia järjestelmiä 
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä nähdä esimerkiksi kehityskohteet ja automatisaation mahdollisuudet 
 • Kykyä kartoittaa potentiaalisen jäsenen tilanne ja perustella jäsenyyden hyödyt  
 • Valmiutta työskennellä toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin 
   

Millaista meillä on työskennellä?  

”Voin lämpimästi suositella Suomen Ekonomeja työnantajana. Aloitin itse asiakaskokemustiimissä noin vuosi sitten – ja olen viihtynyt erinomaisesti. Saan tehdä mielekästä työtä kehittämistehtävissä, meillä on toisia tukeva työilmapiiri ja kattavat työsuhde-edut.”Charlotta Wilén, erityisasiantuntija 

Uusi asiakaspalvelukeskuksemme tulee olemaan tekemisemme ytimessä. Meillä vallitsee kehitysmyönteinen asenne ja hyvä tekemisen meininki. Samalla arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilan Triplan läheisyydessä ja meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. 

Moniarvoisuus ja ihmisten tasavertaiset mahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.   

Toimi näin 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 9.1. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon ”asiakaspalvelun asiantuntija”.   

Lisätietoja tehtävästä saat ensisijaisesti erityisasiantuntija Charlotta Wiléniltä p. +358505355838 ma 3.1. klo 9-12, ti 4.1. klo 15-18 tai ke 5.1. klo 11-13 tai sähköpostilla asiakaskokemusjohtaja Katri Markkaselta katri.markkanen@ekonomit.fi 3.1.2022 alkaen.   

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden oma liitto. Meitä on 57 000 ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.