Rekrytointi kuvituskuva

Näin uravalmentajamme Anna kuvailee työtä Suomen Ekonomien uratiimissä: 

”Parasta uravalmentajan työssä Ekonomeilla on, että pääsen jatkuvasti hyödyntämään monipuolista osaamistani. Samalla olen oppinut ihan valtavasti valmentamisesta kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin avulla. Saan tehdä itsenäisesti sydäntyötäni ihmisten parissa: tuen ja kannustan jäseniämme uraan liittyvissä kysymyksissä, ratkon haasteita ja todistan upeita onnistumistarinoita. Saan käyttää kielipäätäni, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojani ja tehdä monipuolisesti töitä myös digiympäristössä. Kirsikkana kakun päällä on ehdottomasti avoin keskustelukulttuuri, huumoria ja iloa unohtamatta.” 

Etsimme nyt uravalmentajillemme kahta kollegaa! 

Suomen Ekonomien uratiimi tukee jäseniämme löytämään ratkaisuja esimerkiksi oman urapolun kirkastamiseen, työnhakuun, osaamisen kehittämiseen sekä työhyvinvointiin. Uravalmentajan monipuolisiin työpäiviin kuuluu verkkoaineistojen sisällöntuotantoa sekä valmentamista verkossa, puhelimitse ja kasvokkain. Myös työpajojen fasilitointi ja esiintyminen ovat olennainen osa työtä. Tavoitamme ja palvelemme jäseniämme yhä enemmän verkossa ja digitaalisten sisältöjen avulla.   

1. Uravalmentaja, määräaikainen perhevapaan sijaisuus 

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta hankittua valmennusosaamista sekä kiinnostusta ja hyviä valmiuksia tuottaa monipuolisesti digitaalisia sisältöjä. Työskentelet uravalmentajana sujuvasti ainakin ruotsin ja suomen kielillä, mieluusti myös englanniksi. Työssä menestyäksesi tärkeitä ovat hyvät esiintymistaidot, avoin ja vuorovaikutuksellinen tiimityöskentelytaito sekä aktiivinen ja itsenäinen asiakaslähtöinen ote työhön. Olet halukas kehittymään itse ja nautit kehittämisestä.

Lisäksi arvostamme työkokemusta uravalmennuksesta, erilaisista ohjaustehtävistä, coachauksesta, rekrytoinnista, HR-palveluista, työttömille suunnatuista palveluista, työnohjauksesta ja/tai koulutusten suunnittelusta. Meitä ilahduttaa myös kokemus sosiaalisen median kanavien aktiivisesta hyödyntämisestä työssä ja/tai vapaa-ajalla sekä ymmärrys kauppatieteiden osaajien työurista.

Toivomme uravalmentajan voivan työskennellä meillä 1.2.-31.12.2022. Tehtävä voi olla joko koko- tai osa-aikainen. Kerrothan omasta toiveestasi hakemuksessa.

2. Uravalmentaja tai asiantuntija urapalveluihin, määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus 

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten olethan työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista. Sijaiseksi palkataan henkilö, joka  

  • on ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden ajan tai  
  • on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi taikka  
  • vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias 

Arvostamme kokemusta ja osaamista uravalmennuksesta, työttömille suunnatuista palveluista, coachauksesta, rekrytoinnista, HR-palveluista, työnohjauksesta ja/tai koulutusten suunnittelusta. Työssä menestyäksesi odotamme sinulta vahvaa kiinnostusta uravalmennusta ja työuran aikaista kehittymistä kohtaan sekä avointa ja vuorovaikutuksellista tiimityöskentelytaitoa. Olet kiinnostunut tuottamaan digitaalisia sisältöjä, pidät esiintymisestä, olet aktiivinen ja asiakaslähtöinen. Toivomme, että voit työskennellä sujuvasti suomen lisäksi ainakin englannin kielellä.

Vuorotteluvapaan sijaisuus on kestoltaan kuusi kuukautta. Työ on kokoaikainen ja se voi olla uravalmennusta tai muita jäseniämme tukevia asiantuntijatehtäviä. Työnkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja Suomen Ekonomien tarpeiden pohjalta. Toivomme sinun voivan työskennellä meillä 1.3-30.11.2022.


Me tarjoamme merkityksellisen työn sekä näköalapaikan kauppatieteiden osaajien työmarkkinoihin ja kehittymiseen, monipuolisen ja kehittyvän tehtäväkentän, osaavan ja innostavan tiimin ja työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilan Triplan läheisyydessä. Meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet.   

Toiminnassamme korostuu moniarvoisuus ja ihmisten tasavertaiset mahdollisuudet, minkä vuoksi toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita.  

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään torstaina 6.1.2022 osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon ”Uravalmentaja 1” tai ”Uravalmentaja 2”. Täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Käytämme rekrytoinnissa pääsääntöisesti etähaastattelumenetelmiä vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.  

Lisätietoja tehtävästä saat urapalveluiden johtajalta Suvi Erikssonilta puhelimitse p. 040 848 8935 maanantaina 20.12. klo 15–17, tiistaina 21.12. klo 9–10 tai maanantaina 3.1. klo 14–15.  

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden oma liitto. Meitä on 57 000 ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.