Rekrytointi kuvituskuva

Aloitin noin vuosi sitten Suomen Ekonomeilla asiakaskokemustiimissä. Tiimiin oli helppo tulla mukaan ja organisaatiossa on hyvä ilmapiiri. On hienoa olla tekemässä merkityksellistä työtä yhdessä kovien tekijöiden kanssa. Suomen Ekonomit on mielenkiintoinen työympäristö, jossa rohkeasti kehitetään toimintaa entistäkin paremmaksi. CRM, josta aiemmin itse vastasin, on koko organisaation ydinjärjestelmiä ja sen parissa riittää varmasti paljon mielenkiintoista pienempää ja suurempaa tehtävää ja kehitettävää.

Näin asiakaskokemustiimin jäsen Kristian Raitio kuvailee työtä Suomen Ekonomeissa. Etsimme nyt Kristianille ja muille asiakaskokemustiimiläisille kollegaa. 

 
CRM on ydinjärjestelmämme, joka toimii merkittävässä osassa niin laskutuksessa ja viestinnässä kuin asiantuntijoiden työkaluna asiakaspalvelussa. Haemme nyt CRM-pääkäyttäjää, joka vastaa sekä pienkehityksestä että suurempienkin kokonaisuuksien suunnittelusta. CRM-järjestelmänä meillä toimii kustomoitu Microsoft Dynamics365. Olet mukana useissa erilaisissa kehitysprojekteissa huolehtimassa, että CRM-järjestelmä vastaa kehittyviä toiminnan ja asiantuntijoiden tarpeita. Toimit myös tietosuojavastaavanamme, eli pidät huolen, että henkilötietojen käsittely hoidetaan parhaiden käytänteiden mukaisesti. 

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulla on monipuolinen ymmärrys CRM:n mahdollisuuksista ja rajoituksista toiminnan eri osa-alueilla. Aina parempi, jos mielesi villiintyy prosessien parantamisesta ja automaatioiden luomisesta. Et kavahda integraatioita tai relaatiomalleja. Teet sujuvasti töitä järjestelmätoimittajien ja sisäisten toimijoiden kanssa. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut osaaja. 

Tehtävässäsi

 • toimit järjestelmämäärittelijänä erilaisissa projekteissa,   
 • teet itsenäisesti pienkehitystä ja luot automaatioita CRM:n sisällä,    
 • toimit tietosuojavastaavana sekä  
 • koulutat henkilöstöä ja yhdistyksiä CRM:n käyttöön.  

Menestyäksesi työssä

 • Olet toiminut CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä tai kehittäjänä. 
 • Tekninen määrittelyosaaminen, ymmärrys automaatioista ja integraatioista ovat sinulle peruskauraa. 
 • Tunnet ja olet halukas ottamaan selvää GDPR:n ja muiden tietosuojakäytänteiden koukeroista. 
 • Olet oma-aloitteinen ja teknisesti orientoitunut tiimipelaaja. 
 • Olet tietoinen markkinoinnin automaation tarjoamista mahdollisuuksista ja toimintamalleista.  
 • Ymmärrät laskutusprosessien ja -käytänteiden maailmaa. 
 • Haluat omalta osaltasi olla kehittämässä jäsentemme sujuvaa asiointia ja hyvää asiakaskokemusta. 
 • Olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon 

Tarjoamme sinulle  

 • merkityksellisen työn sekä näköalapaikan kauppatieteiden osaajien työmarkkinoihin 
 • monipuolisen ja kehittyvän tehtäväkentän  
 • uudistushenkisen tiimin ja koko organisaation asiantuntijoiden tuen  
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut 

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.  Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilan Triplan läheisyydessä. Meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet.  

Toiminnassamme korostuu moniarvoisuus ja ihmisten tasavertaiset mahdollisuudet, minkä vuoksi toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita.  

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 29.8.2021 osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon ”CRM-asiantuntija”. Käytämme rekrytoinnissa pääsääntöisesti etähaastattelumenetelmiä vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.  

Lisätietoja tehtävästä saat ensisijaisesti tietojohtamisen ja bisnesanalytiikan asiantuntija Kristian Raitiolta puhelimitse p. 044 515 1432 maanantaina 16.8. klo 10–13, torstaina 19.8. klo 10–13 ja torstaina 26.8. 10–13 tai sähköpostilla asiakaskokemusjohtaja Katri Markkaselta katri.markkanen@ekonomit.fi.   

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry Olemme yli 50 000 vaikuttajan yhteisö, kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö, liittomme muodostavat 25 ekonomiyhteisöä ja 14 opiskelijayhteisöä. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.