Näin HR-asiantuntijatehtäväänsä kuvailee urallaan seuraavan askeleen ottava Katariina: 

”Moikka! Olen Katariina, Suomen Ekonomien HR-asiantuntija. Vastaan työssäni modernin liiton asiantuntijoiden menestymisen mahdollistamisesta. Nyt minun osaltani on tullut kuitenkin aika siirtyä uralla eteenpäin ja etsimme minulle seuraajaa: kokenutta HR-asiantuntijaa, joka nauttii itsenäisestä ja monipuolisesta tekemisestä sekä kehittää HR:ää Suomen Ekonomien strategian mukaisesti. Työn suola on mielestäni se, että saa olla itse sekä suunnittelemassa että toteuttamassa ja kehittämässä HR-prosesseja ja -toimintoja laaja-alaisesti aina rekrytoinnista työhyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Tiimiä ei virallisesti ole, mutta loistavat esihenkilöt ja asiantuntijat tekevät monipuolisesti yhteistyötä kanssasi. Lisäksi useat yhteistyökumppanit ovat työssäsi tukena. Roolissa voi pärjätä monenlaisella osaamisella ja persoonalla. Pidät kuitenkin katseesi isossa kuvassa ja sinulla on kyky luovia haastavissa tilanteissa. Osaat nauraa itsellesi ja saat asioita suunnittelun lisäksi valmiiksi. Olet osa Ekonomien johtoryhmää, ja esihenkilönäsi toimii toimitusjohtajamme Jari Elo. Tule vapauttamaan potentiaalisi!” 

Katariinan kuvaus antaa hyvän yleiskäsityksen siitä, mitä olisi luvassa. Perinteisten HR-tehtävien (rekrytointien toteutus rekrytoivan esihenkilön tukena, palkanmaksun koordinointi kumppanin kanssa, HR-järjestelmien käyttö ja HR-raportointi jne.) lisäksi me korostamme henkilöstön työhyvinvointia, terveyttä ja kehittymistä. Pääset mukaan myös merkittävään strategian toteutumista tukevan kyvykkyyksiä hyödyntävän toimintakonseptin kehitystyöhön. 

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta:   

 • toimenkuvaa tukevaa tutkintoa tai koulutusta 
 • kokemusta HR-tehtävistä 
 • halua kehittyä koko HR-kentän huippuosaajaksi 
 • aktiivista ja itsenäistä otetta työhön 
 • uskallusta haastaa 

Arvostamme:  

 • avointa ja vuorovaikutuksellista tiimityöskentelytaitoa  
 • esiintymistaitoa 
 • kykyä sietää huonoja vitsejä 

Tarjoamme sinulle:   

 • kehittyvän ja monipuolisen tehtäväkentän  
 • merkityksellisen työn sekä näköalapaikan palkansaajien etujärjestötoimintaan 
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten joustava työaika ja -paikka sekä hyvinvointiraha ja -aika  
 • koko organisaation asiantuntijoiden tuen  

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva alkaen mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilan Triplan läheisyydessä. Meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet.  

Moniarvoisuus ja ihmisten tasavertaiset mahdollisuudet ovat meille tärkeitä, minkä vuoksi toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 4.8. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon ”HR”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Rekrytoinnissa tullaan käyttämään pääasiassa etähaastattelumenetelmiä. 

Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Jari Elolta perjantaina 1.7. klo 14–15, maanantaina 4.7. klo 10–11 ja 16-17, perjantaina 8.7. klo 10-11 sekä ke 3.8. 10-11.  p. 040 500 9840.  

  

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden oma liitto. Meitä on 57 000 ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.