Rekrytointi kuvituskuva

”Parasta uravalmentajan työssä Ekonomeilla on, että pääsen jatkuvasti hyödyntämään monipuolista osaamistani. Samalla olen oppinut ihan valtavasti valmentamisesta kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin avulla. Saan tehdä itsenäisesti sydäntyötäni ihmisten parissa: tuen ja kannustan jäseniämme uraan liittyvissä kysymyksissä, ratkon haasteita ja todistan upeita onnistumistarinoita. Saan käyttää kielipäätäni, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojani ja tehdä monipuolisesti töitä myös digiympäristössä. Kirsikkana kakun päällä on ehdottomasti avoin keskustelukulttuuri, huumoria ja iloa unohtamatta.”

– Uravalmentaja Anna

Näin uratiimin jäsen Anna Saraneva kuvailee uravalmentajan työtä Suomen Ekonomeissa. Etsimme nyt Annalle ja muille uravalmentajillemme kollegaa. 

Suomen Ekonomien uratiimi tukee jäseniämme löytämään ratkaisuja esimerkiksi oman urapolun kirkastamiseen, työnhakuun, osaamisen kehittämiseen sekä työhyvinvointiin. Uravalmentajan työpäiviin kuuluu verkkoaineistojen sisällöntuotantoa sekä valmentamista verkossa, puhelimitse ja kasvokkain. Myös työpajojen fasilitointi ja esiintyminen ovat olennainen osa työtä. Tavoitamme ja palvelemme jäseniämme yhä enemmän verkossa ja digitaalisten sisältöjen avulla.  

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta:   

 • koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta hankittua valmennusosaamista 
 • kykyä työskennellä sujuvasti ainakin suomen ja englannin kielillä 
 • kiinnostusta ja hyviä valmiuksia tuottaa monipuolisesti digitaalisia sisältöjä 
 • hyviä esiintymistaitoja 
 • avointa ja vuorovaikutuksellista tiimityöskentelytaitoa  
 • aktiivista, itsenäistä ja asiakaslähtöistä otetta työhön sekä halua kehittyä ja kehittää 
 • korkeakoulututkintoa (tai olet loppuvaiheen opiskelija) 

Arvostamme:  

 • työkokemusta uravalmennuksesta, erilaisista ohjaustehtävistä, coachauksesta, rekrytoinnista, HR-palveluista, työnohjauksesta ja/tai koulutusten suunnittelusta 
 • kokemusta sosiaalisen median kanavien aktiivisesta hyödyntämisestä työssä ja/tai vapaa-ajalla 
 • pedagogista osaamista sekä kiinnostusta ja näkemystä työurien aikaiseen osaamisen kehittämiseen 
 • ymmärrystä kauppatieteiden osaajien työurista 

Tarjoamme sinulle:   

 • merkityksellisen työn sekä näköalapaikan kauppatieteiden osaajien työmarkkinoihin ja kehittymiseen 
 • monipuolisen ja kehittyvän tehtäväkentän 
 • osaavan ja innostavan tiimin tuen 
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut 

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva alkaen elokuussa 2021 sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilan Triplan läheisyydessä. Meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet.  

Toiminnassamme korostuu moniarvoisuus ja ihmisten tasavertaiset mahdollisuudet, minkä vuoksi toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita. 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 21.5.2021 osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon “Uravalmentaja”. Käytämme rekrytoinnissa pääsääntöisesti etähaastattelumenetelmiä vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. 

Lisätietoja tehtävästä saat urapalveluiden johtajalta Suvi Erikssonilta puhelimitse p. 040 848 8935 tiistaina 11.5. klo 14.00-15.30 sekä perjantaina 14.5. klo 14.00-15.00. Voit tarvittaessa olla yhteydessä myös sähköpostitse suvi.eriksson@ekonomit.fi.  

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry Olemme yli 50 000 vaikuttajan yhteisö, kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö, liittomme muodostavat 25 ekonomiyhteisöä ja 14 opiskelijayhteisöä. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.