Rekrytointi kuvituskuva

Etsimme nyt Suomen Ekonomien asiakaskokemusyksikköön viestinnän asiantuntijaa, jonka tehtäviä ovat:

 • neljästi vuodessa ilmestyvän Ekonomi-lehden tuottaminen ja kehittäminen yhdessä päätoimittajan ja freelancerien kanssa 
 • päävastuu podcasteihin liittyvästä viestinnästä ja podcast-kokonaisuutemme kehittämisestä  
 • verkkosivujen sisällöntuotanto ja sisällön kehittäminen. 

Muut mahdolliset viestinnän tehtäväsi muokkautuvat vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.  

Sisällöissämme käsitellään esimerkiksi taloutta, työelämän inklusiivisuutta ja yhdenvertaisuutta, yrittäjyyttä, työlainsäädäntöä, osaamisen kehittämistä ja opiskelijaelämään liittyviä asioita. Olet innostunut näistä teemoista ja tuotat sujuvasti ymmärrettäviä sisältöjä myös monimutkaisista aiheista.  

Lähikollegoinasi on viisi viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista. Muut tiimikaverisi työskentelevät muun muassa tapahtumien, digipalveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa. 

Odotamme  

 • näyttöjä printtilehden tuottamisesta  
 • vankkaa osaamista viestinnästä ja/tai journalismista ja ajan hermolla olemista 
 • erinomaista suomen kielen taitoa 
 • itseohjautuvaa ja yhteistyökykyistä työotetta sekä organisointiosaamista 

Arvostamme myös 

 • kykyä kirjoittaa sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi 
 • kokemusta podcasteista  
 • kokemusta digisisällöistä 
 • hyvää visuaalista silmää 

Millaista meillä on työskennellä? 

Meillä viestintä ei ole tukitoiminto vaan tekemisen ytimessä. Pääset työskentelemään laajasti muun muassa suomalaisen työelämän uudistamisen, vaikuttamisen ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa.  

Meillä vallitsee kehitysmyönteinen asenne ja hyvä tekemisen meininki. Samalla arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Voit vaikuttaa omiin aikatauluihisi ja meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilan Triplan läheisyydessä.  

Moniarvoisuus ja ihmisten tasavertaiset mahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.  

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.  

Toimi näin

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.10. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Halutessasi voit CV:n sijaan lähettää myös linkin LinkedIn-profiiliisi. Merkitse viestin otsikkoon ”Viestinnän asiantuntija”.  

Lisätietoja tehtävästä saat ensisijaisesti viestintäpäällikkö Ida Leväseltä puhelimitse p. 040 767 4661 pe 22.10. klo 9–12, ti 26.10. klo 13–16 tai pe 29.10. klo 9–11 tai sähköpostilla asiakaskokemusjohtaja Katri Markkaselta katri.markkanen@ekonomit.fi.  

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden oma liitto. Meillä on yli 50 000 jäsentä ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.