Jos työsi on jo historiaa tai toivoisit sen olevan, työnhaun taitoja on hyvä terästää. Suomen Ekonomien jäsenille on toukokuussa tarjolla treeniä työnhakuun.


Tunnistatko osaamisesi? Osaatko sanoittaa sen? 

Näitä taitoja voit parantaa verkkovalmennuksessamme, jossa saat työnhaun avuksi paljon hyödyllistä tietoa. Valmennus on kahden viikon mittainen, ja uusia aineistoja tulee käyttöösi muutaman päivän välein.

Koulutuksen aikana saat tehtäviä ja valmentajilta niihin palautetta. Pääset myös keskustelemaan muiden osallistujien kanssa digipalvelun Kahvihuoneessa.

Valmennus on Suomen Ekonomien jäsenille ja kylteriplussalaisille maksuton. Ilmoittaudu 14.5 mennessä tästä linkistä.  

Hyödynnä LinkedIniä paremmin

Vaikka LinkedIn-profiili on tullut luotua, monesti se jää melko elottomaksi työhistorian esittelypaikaksi tai siellä tulee vain luettua toisten jakamia linkkejä. LinkedInistä voi kuitenkin saada paljon apua työnhaussa, kun sen ominaisuudet tuntee paremmin.

Toukokuussa tarjoutuu tilaisuus oppia puolessatoista tunnissa, kuinka omasta LinkedIn-profiilista saa muokattua mahdollisimman edustavan ja löydettävän. Helsingin Ekonomeihin kuuluva nuorten ekonomien ryhmä järjestää webinaarin, jossa somekonsultti Kaisa Aarnio Tulos Helsingistä kertoo esimerkkejä työnhaussa erottautumiseen ja oman osaamisen esittämiseen. 

Valmennus on Suomen Ekonomien jäsenille maksuton. Ilmoittaudu 12.5. mennessä tästä linkistä.