Kylterin kesätyöpalvelu

Kylterin kesätyöpalvelu sisältää erilaisia toiminnallisia harjoituksia ja konkreettisia neuvoja kesätyötä hakevalle. Sisällöt käsittelevät esimerkiksi cv:n ja hakemuksen kirjoittamista, työhaastatteluun valmistautumista, oman osaamisen tunnistamista ja sanoittamista sekä piilotyöpaikkojen löytämistä. Sisällön ovat tuottaneet Suomen Ekonomien uravalmentajat.

”Tämä vuosi on tietysti poikkeuksellinen. Olemme kuitenkin aivan vakuuttuneita, että jokainen kylteri voi löytää kesäksi sekä mielekästä että tulevaisuudenkin uran näkökulmasta hyödyllistä työtä, kun hakee aktiivisesti ja varmistaa, että työnhakutaidot ovat kunnossa”, uravalmentaja Kristiina Kurki sanoo.

Opiskelijajäsenet voivat käyttää Kylterin kesätyöpalvelun sisältöjä omassa tahdissaan koko kevään ajan.

”Vahvat työnhakutaidot ovat tärkeää osaamista kaikille.”

”Vahvat työnhakutaidot ovat tärkeää osaamista kaikille. Kylterin kesätyöpalvelun avulla saat työnhausta enemmän irti, koska et vain hae työpaikkoja vaan opit itsestäsi ja vahvistat työelämätaitojasi”, Kurki sanoo.

Palvelun teknisessä toteutuksessa on hyödynnetty Suomen Ekonomien aiempia kokemuksia vuorovaikutteisista digivalmennuksista.

”Samantyyppiset toteutukset ovat saaneet erittäin hyvät arvioinnit jäseniltämme. Kylterin kesätyöpalvelu antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää urapalveluitamme joustavasti ja digitaalisesti.”

Kylterin kesätyöpalvelu

Viime vuoden osallistujien palautteita Kylterin kesätyöpalvelusta

“Kaikki tarvittava materiaali ja info yhdessä paikassa.”

“Erityisesti tykkäsin cv- ja hakemusvinkeistä, esimerkkiansioluettelot ja -hakemukset olivat todella hyödyllisiä.”

“Onnistuin saamaan jopa kaksi oman alan kesätyötä, joista pääsin valitsemaan itse. En usko, että olisin pärjännyt työnhaussa yhtä hyvin ilman vinkkejänne, kiitos!”

“CV:n ja hakemuskirjeen laatimisen ohjeet olivat parhautta. Nyt töissä niiden ansiosta, kiitos siitä!”

“Kiitos tästä palvelusta, se oli kesätyönhaussani erittäin hyödyllinen. Toivottavasti palvelu tulee käyttöön myös ensi vuonna!”

Lue myös:

KylteriPlus: Avaa kylterijäsenyyden uusi ulottuvuus

Kylteripuheenjohtaja Niklas Pippola: ”Kesätyörekrytointeja pitäisi tehostaa”

Kesätyönhaku stressaa kyltereitä, työnantajat jättävät hyvän mahdollisuuden käyttämättä

Hankenilla opiskeleva Janina Airikainen, 23: ”Uravalmennus antoi itsevarmuutta työnhakuun”

Kauppatieteiden opiskelija Erik Kesti, 20: ”Sain uravalmennuksesta apua isossa päätöksessä”