Maksuton opiskelijajäsenyys sisältää Kauppalehti digin, mutta KylteriPlussalla saat Kauppalehti VIP-paketin, joka sisältää myös Kauppalehden printtiversion sekä aikakauslehdet Option ja Faktan. Optio käsittelee liiketoimintaa ja taloutta, Fakta on johtamisen erikoislehti. Lisäksi uutena etuna KylteriPlussaan kuuluu nyt myös Talouselämä Digi.

Kaikki KylteriPlussan ostaneet ovat saaneet Alma Talentilta kaksi sähköpostiviestiä, joista pääsee aktivoimaan digilehdet. Jos olet ostanut KylteriPlussan, mutta et löydä viestiä sähköpostistasi, muistathan tarkistaa myös roskapostisi. Kauppalehti printti alkaa tulla postilaatikkoosi viimeistään ensi viikon alusta. Jos et halua Kauppalehden printtiversiota kotiisi, sinun pitää tehdä muutos digiversioon Ekonomien jäsensovelluksessa.

Jatkossa, kun uusit KylteriPlussasi ennen kauden päätöstä, lehtiedut jatkuvat sinulla katkotta.

Ongelmia KylteriPlussan lehtietuun liittyen?

Jos sinulla ilmenee ongelmia digitilausten aktivoinnin kanssa, Kauppalehti ei ensi viikolla löydä postilaatikkoosi tai et ylipäänsä saanut Alma Talentilta digilehtien aktivointiviestejä sähköpostiisi (muistithan tarkistaa myös Roskaposti-kansion), olethan yhteydessä suoraan Alma Talentin asiakaspalveluun.

Kauppalehti
Puh. 010 665 8110 (ma−pe klo 8.30−16.30)
kl.asiakaspalvelu@almamedia.fi

Talouselämä-digi:
Alma Talent asiakaspalvelu
Puh. 03051 4100 (ma−pe klo 8.30−16.30)
tilaajapalvelu@almatalent.fi

Opiskelija, eikö sinulla ole vielä KylteriPlussaa?

Voit nostaa opiskelijajäsenyytesi uudelle tasolle hankkimalla KylteriPlus-paketin, joka avaa sinulle tukun lisähyötyjä vain 25 eurolla/vuosi.