Myyntikoulu School of Sales

Myyntikoulu, viralliselta nimeltään School of Sales, tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Kyseessä on yhteiskunnallinen yritys, joka ei tavoittele voittoa.

Myyntikoulussa ei mennä tutkintokoulutuksen tontille, vaan tarjotaan täydentävää koulutusta. Kouluttajiksi rekrytoidaan alan huippuosaajia.

School of Sales nostaa myyntiosaamisen tasoa täsmätoimilla ja tekee myyntiosaamisen merkityksen näkyväksi yhteiskunnallisesti.

“School of Sales nostaa myyntiosaamisen tasoa täsmätoimilla ja tekee myyntiosaamisen merkityksen näkyväksi yhteiskunnallisesti. Myyntiosaamiseen tarvitaan lisää potkua ja myyntiin lisää taitoa ja resursseja. Suomalaiset eivät ole ollenkaan niin huonoja myyjiä kuin aina väitetään. Panostuksia tarvitaan myös mielikuvan parantamiseksi”, Suomen Ekonomien hallituksen puheenjohtaja Timo Saranpää sanoo.

”Myyntikoulun myötä myynnin työtehtävien status nousee sille tasolle, missä sen kuuluisikin olla”, Ekonomien toiminnanjohtaja Jari Elo vahvistaa.

Myyntikoulun osaamiskokonaisuuksia suorittaneille myönnetään digitaalisia osaamismerkkejä.

”Panostamme muutenkin innostavaan digitaaliseen oppimisympäristöön”, Elo kertoo.

Lisätietoja myyntikoulusta on tulossa pian. Ensimmäiset koulutukset voit jo katsoa tapahtumakalenteristamme.

Lue myös:

Jan Ropponen: Ensi vuoden isot kaupat tehdään nyt

Bisneskirjapalkinto jaetaan jälleen: mukana lähes 40 kirjaa