Tehtävät ovat moninaiset eikä kahta samanlaista kylliä ole. Kannattaa kysyä rohkeasti lisää, jos tehtävä kiinnostaa.

Kyllin työstä saa sellaisen monipuolisen paketin tärkeää työkokemusta, jota on vaikea samalla tavalla kootusti muusta työstä saada. Joustavuuden ja työn itsenäisen luonteen vuoksi se on myös varsin näppärästi opintojen oheen sovitettavissa. Lisäksi työrupeamasta jää käteen elinikäinen ystäväporukka, rutkasti rohkeutta ja laaja verkosto ponnahduslaudaksi tulevaan.

Näin aiemmat kylteriyhdyshenkilöt eli ”kyllit” ovat kuvailleet työtään oman yliopiston kylterien linkkinä Suomen Ekonomeihin. Haluatko sinäkin päästä vapauttamaan potentiaalisi ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä Suomen Ekonomien kanssa? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme ”kylli”.

Työtehtäviisi kuuluu kyltereiden asiakaskokemuksen kehittäminen sekä Suomen Ekonomien tunnettuuden ja jäsenhankinnan edistäminen. Markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumatarjonnan suunnittelussa ja toteuttamisessa agendallasi korostuu tiedonvälitys opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen.

Teet tiivistä yhteistyötä Ekonomien asiakaskokemusyksikön, muiden kyllien, PorKyn sekä Porin Seudun Ekonomien kanssa. 

Kylteriyhdyshenkilön työ on osaaikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen. Työtä tehdään yliopiston lukukausien aikana (elokuu-toukokuu) keskimäärin 40 h/kk. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Työ alkaa 26.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu ilta‐ ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. 

 Arvostamme:  

  • kiinnostusta asiakaskokemuksen kehittämiseen
  • esiintymistaitoa, myynti-, markkinointihenkisyyttä ja yhteistyökykyä 
  • kiinnostusta kylterien ja ekonomien edunvalvontatyöhön 
  • oma‐aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja luovuutta 
  • itsenäistä työotetta 
  • opiskelijatoiminnan tuntemusta ja Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä 
  • läsnäoloa yliopistolla ja tunnettuutta kylterien piirissä.  

Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 20.9.2020 osoitteeseen kyllihakemukset@ekonomit.fi.

Haun ensimmäinen kierros toteutetaan videorekrytointijärjestelmän avulla. Jatkohaastattelut järjestetään Teams-yhteyden kautta etähaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Nadja Kankare (nadja.kankare@ekonomit.fi, puh 040 673 1524) tai asiakaskokemusasiantuntija Tanja Hankialta (puh. 050 3012 664).