”Kyllin työstä saa sellaisen monipuolisen paketin tärkeää työkokemusta, jota on vaikea samalla tavalla kootusti muusta työstä saada. Joustavuuden ja työn itsenäisen luonteen vuoksi se on myös varsin näppärästi opintojen oheen sovitettavissa. Lisäksi työrupeamasta jää käteen elinikäinen ystäväporukka, rutkasti rohkeutta ja laaja verkosto ponnahduslaudaksi tulevaan.” Kylli 2018-2019 

”Kyllin duuneissa toimintaa pääsi suunnittelemaan ja toteuttamaan itsenäisesti, vapaasti ja pitkäjänteisesti. Koska Kyllin toimintakautta ei ole ajallisesti rajattu esim. yhteen kalenterivuoteen, oli toimintaa mahdollista kehittää myös oman osaamisen kasvaessa” Kylli 2014-2015 

”Ekonomien kautta pystyi tutustumaan myös hyvin laajaan kirjoon ihmisiä, opiskelijoista yhdistystoimijoihin ja yrityselämän edustajiin. Oikeastaan vasta myöhemmin pystyi näkemään, kuinka erilaiset taustat, katsantokulmat ja kokemukset olivat hyödyksi laajentamaan omaa ajattelua.” Kylli 2009-2010 

Näin aiemmat kylteriyhdyshenkilöt eli ”kyllit” ovat kuvailleet työtään oman yksikkönsä kylterien linkkinä Suomen Ekonomeihin, kyllin ominaisuuksia sekä tehtävän hyötyjä tulevaan. Tunnistatko itsesi? Haluaisitko sinäkin päästä tekemään merkityksellistä työtä yhdessä meidän kanssamme? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme “kylli”.  

Työtehtäviisi kuuluu kyltereiden asiakaskokemuksen kehittäminen sekä Suomen Ekonomien tunnettuuden ja jäsenhankinnan edistäminen. Markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumatarjonnan suunnittelussa ja toteuttamisessa agendallasi korostuu tiedonvälitys opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen. Teet tiivistä yhteistyötä Ekonomien asiakaskokemusyksikön, muiden kyllien sekä paikallisen opiskelija- ja ekonomiyhdistyksen kanssa.  

Kylteriyhdyshenkilön työ on osaaikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen. Työtä tehdään yliopiston lukukausien aikana (elokuu-toukokuu) keskimäärin 50 h/kk. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu ilta‐ ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. 

 Odotamme sinulta:   

 • kiinnostusta asiakaskokemuksen kehittämiseen  
 • kokemusta ja innostusta sosiaalisen median käyttöön 
 • esiintymistaitoa 
 • myynti- ja markkinointihenkisyyttä 
 • kiinnostusta kylterien ja ekonomien edunvalvontatyöhön 
 • oma‐aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja luovuutta  
 • itsenäistä työotetta 
 • opiskelijatoiminnan tuntemusta sekä Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä  
 • läsnäoloa yliopistolla sekä halua ja kykyä rakentaa verkostoja kylterien piirissä.   

Tarjoamme sinulle: 

 • merkityksellisen työn sekä näköalapaikan palkansaajien etujärjestötoimintaan 
 • haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän 
 • kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut 

Moniarvoisuus ja ihmisten tasavertaiset mahdollisuudet ovat meille tärkeitä, minkä vuoksi toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita. 

Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 2.5.2022 osoitteeseen kyllihakemukset@ekonomit.fi.  

Haun ensimmäinen kierros toteutetaan videorekrytointijärjestelmän avulla. Jatkohaastattelut järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksien kautta Teams-yhteydellä.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Henri Jakoselta (puh. 040 756 3266) tai esihenkilöiltä Tanja Hankia (puh. 050 3012 664) ja Salla Grönholm (puh. 040 515 9491). 

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden oma liitto. Meillä on yli 50 000 jäsentä ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.