Kuvituskuva

”Kyllin työstä saa sellaisen monipuolisen paketin tärkeää työkokemusta, jota on vaikea samalla tavalla kootusti muusta työstä saada. Joustavuuden ja työn itsenäisen luonteen vuoksi se on myös varsin näppärästi opintojen oheen sovitettavissa. Lisäksi työrupeamasta jää käteen elinikäinen ystäväporukka, rutkasti rohkeutta ja laaja verkosto ponnahduslaudaksi tulevaan.” Kylli 2018-2019

”Kyllin duuneissa toimintaa pääsi suunnittelemaan ja toteuttamaan itsenäisesti, vapaasti ja pitkäjänteisesti. Koska Kyllin toimintakautta ei ole ajallisesti rajattu esim. yhteen kalenterivuoteen, oli toimintaa mahdollista kehittää myös oman osaamisen kasvaessa” Kylli 2014-2015

”Ekonomien kautta pystyi tutustumaan myös hyvin laajaan kirjoon ihmisiä, opiskelijoista yhdistystoimijoihin ja yrityselämän edustajiin. Oikeastaan vasta myöhemmin pysty näkemään, kuinka erilaiset taustat, katsantokulmat ja kokemukset olivat hyödyksi laajentamaan omaa ajattelua.” Kylli 2009-2010

Näin aiemmat kylteriyhdyshenkilöt eli ”kyllit” ovat kuvailleet työtään oman yksikkönsä kylterien linkkinä Suomen Ekonomeihin, kyllin ominaisuuksia sekä tehtävän hyötyjä tulevaan. Tunnistatko itsesi? Haluaisitko sinäkin päästä vapauttamaan potentiaalisi ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä meidän kanssamme? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme “kylli”.

Työtehtäviisi kuuluu kyltereiden asiakaskokemuksen kehittäminen sekä Suomen Ekonomien tunnettuuden ja jäsenhankinnan edistäminen. Markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumatarjonnan suunnittelussa ja toteuttamisessa agendallasi korostuu tiedonvälitys opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen. Teet tiivistä yhteistyötä Ekonomien asiakaskokemusyksikön, muiden kyllien sekä paikallisen opiskelija- ja ekonomiyhdistyksen kanssa. Jyväskylässä Dumppi ry:n kyllin työ on uusi tehtävä.

Kylteriyhdyshenkilön työ on osa‐aikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen. Työtä tehdään yliopiston lukukausien aikana (elokuu-toukokuu) keskimäärin 40 tai 50 h/kk (Jyväskylän kylli 40h/kk, Helsingin ja Oulun kyllit 50h/kk). Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu ilta‐ ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

 Odotamme sinulta:  

  • kiinnostusta asiakaskokemuksen kehittämiseen
  • esiintymistaitoa
  • myynti- ja markkinointihenkisyyttä
  • kiinnostusta kylterien ja ekonomien edunvalvontatyöhön
  • oma‐aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja luovuutta 
  • itsenäistä työotetta
  • opiskelijatoiminnan tuntemusta sekä Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä 
  • läsnäoloa yliopistolla sekä halua ja kykyä rakentaa verkostoja kylterien piirissä.  

Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 15.11.2020 osoitteeseen kyllihakemukset@ekonomit.fi. Kirjoita otsikkoon, mihin yksikköön haet kylliksi.

Haun ensimmäinen kierros toteutetaan videorekrytointijärjestelmän avulla. Jatkohaastattelut järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksien kautta Teams-yhteydellä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä nykyisiltä kylleiltä tai esihenkilöiltä Tanja Hankia (puh. 050 3012 664) ja Salla Grönholm (puh. 040 515 9491).

Aalto: Saara Oksanen (saara.oksanen@ekonomit.fi, puh 050 552 4784)

Hanken: Janina Airikainen (janina.airikainen@ekonomit.fi, puh. 040 569 2000)

Dumppi ry: Haettu tehtävä on uusi, mutta Jyväskylässä Pörssi ry:n kylli Teemu Hautakangas (teemu.hautakangas@ekonomit.fi, puh. 040 767 0646) kertoo mielellään lisää.

Finanssi: Siiri Harju (siiri.harju@ekonomit.fi, puh. 050 433 4302)

Lue myös:

”Paras duuni ikinä!”