Kuvituskuva

Tarvitsetko henkilökohtaista neuvontaa, mihin voit ottaa yhteyttä?

  • Lakipalvelut: Mikäli sinua mietityttää jokin työ- tai virkasuhteeseesi liittyvä oikeudellinen kysymys, voit ottaa yhteyttä Suomen Ekonomien työsuhdeneuvontaan. Juristimme palvelevat arkisin kello 9–12 ilman ajanvarausta numerossa 020 693 205. 
  • Urapalvelut: Ekonomien uravalmentajat ovat tukenasi, kun työ ja tulevaisuus mietityttävät. Voit varata kalenteristamme puhelinajan, jolloin uravalmentaja ottaa sinuun yhteyttä. Luottamukselliset keskustelut uravalmentajan kanssa auttavat sinua löytämään ratkaisuja myös urasi suuntaan, työnhakuun ja työhyvinvointiin.
  • Työttömyysturvaa koskevat kysymykset: Jos sinulla on kysymyksiä työttömyysturvasta, ota yhteyttä Suomen Ekonomien työttömyysturvaneuvontaan. Palvelemme arkisin kello 9–12 ilman ajanvarausta numerossa p. 020 693 273.  
  • Voit kysyä neuvoa myös chat-ruudussa, jossa saat vastauksen kysymykseesi mahdollisesti heti tai sinut osataan ohjata oikealle asiantuntijalle.

Sähköiset jäsenpalvelut käytettävissäsi 24/7

Jäsenpalvelussa pääset muun muassa katsomaan lukuisia tallenteita webinaareistamme, kuuntelemaan podcasteja ja hyödyntämään sähköisiä palveluitamme kuten eLakipalvelua.

Kirjaudu jäsenpalveluun