Jäsenmaksun rakenne uudistui vuodelle 2021. Katso tästä, miten jäsenmaksu muodostuu.

Lisäsimme jäsentemme valinnanmahdollisuuksia, ja jatkossa jokainen jäsen voi itse päättää, haluaako sisällyttää jäsenyyteensä lehtiedun (esim. Talouselämä) vai ei. Aiemmin lehtietu on kuulunut jäsenyyteen automaattisesti.

Jatkossa jäsenetulehti maksaa 40 euroa/kalenterivuosi. Hinta on huomattavasti matalampi kuin valittavissa olevien lehtien markkinahinnat.

Jäsenetulehti näkyy laskussa rivillä “Lehti jäsenetuna”.

Vaihtoehdot jäsenetulehdeksi

  • Talouselämä
  • Mikrobitti
  • Arvopaperi
  • Tivi
  • Tekniikka & talous
  • Kauppalehti Fakta
  • Affärsmagasinet Forum

Saatavilla on sekä printti- että digivaihtoehtoja.Voit tutustua lehtiin tarkemmin täällä. Ulkomaiseen osoitteeseen voi tilata digilehden.

Huom! Markkinointi & Mainonta sekä Metallitekniikka ovat poistuneet valikoimista vuoden 2021 alusta alkaen. Jos sinulle tulee jompikumpi, vaihda lehti toiseen vaihtoehtoon jäsensovelluksessa.

Voiko opiskelijajäsen saada lehden jäsenetuna?

Uudistus jäsenetulehteen koskee ainoastaan ekonomijäseniä, ei opiskelijajäseniä.

Opiskelija saa jäsenetuna Kauppalehti-digin ilmaisjakson. KylteriPlus-jäsenen etuna saa laajemman Kauppalehti-edun (digi & printti) ja Kauppalehti Option ja Faktan. Lue lisää kylterien lehtieduista.

Sain jo laskun, mutta en halua jäsenetulehteä. Voinko vähentää itse lehtiedun hinnan jäsenmaksustani ja maksaa minulle jo tulleen laskun? 

Valitettavasti et voi vähentää lehtiedun hintaa jäsenmaksusta itse. Tee muutos jäsensovelluksessa. Tämän jälkeen sinulle muodostuu uusi lasku, jonka saat joko postitse tai verkkopankkiin. Maksa uusi lasku. Aiempi maksu mitätöityy ja voit jättää sen maksamatta.  

Sain jo laskun, mutta haluan lisätä jäsenyyteeni jäsenetulehden.  Voinko lisätä itse lehtiedun hinnan jäsenmaksuuni ja maksaa minulle jo tulleen laskun?  

Valitettavasti et voi lisätä lehtiedun hintaa jäsenmaksuun itse. Tee muutos jäsensovelluksessa. Tämän jälkeen sinulle muodostuu uusi lasku, jonka saat joko postitse tai verkkopankkiin. Maksa uusi lasku. Aiempi maksu mitätöityy ja voit jättää sen maksamatta.

Ilmoitin aiemmin, että en halua sisällyttää jäsenetulehteä jäsenyyteeni. Nyt kuitenkin haluaisinkin sen. Voinko muuttaa mieltäni?  

Kyllä voit.  

  • Jos et ole vielä saanut laskua jäsenmaksusta: Tee muutos jäsenyyteesi jäsensovelluksessa, jolloin se huomioidaan automaattisesti seuraavan vuoden jäsenmaksussasi.  
  • Jos olet jo saanut laskun, mutta et ole maksanut sitä: Tee muutos jäsensovelluksessa. Tämän jälkeen sinulle muodostuu uusi lasku, jonka saat joko postitse tai verkkopankkiin. Maksa uusi lasku. Aiempi maksu mitätöityy ja voit jättää sen maksamatta.  
  • Jos olet jo maksanut laskun: Voit lisätä jäsenetulehden itsellesi jäsensovelluksessa, ja saat siitä erillisen laskun.  

Jos liityn jäseneksi kesken vuotta tai otan lehtiedun käyttöön kesken vuotta, maksaako jäsenetulehti minulle silti 40 euroa?  

Lehtiedun kiinteä hinta vuodelle 2021 on 40 euroa. Lehtietu tarjoaa erinomaisen vastineen rahoille, vaikka sen aloittaisi keskellä vuotta. Pyrimme kehittämään jatkossa joustavampia tilausvaihtoehtoja lehtiedulle.  

Nousiko jäsenmaksu?

Jäsenmaksu pysyy lähes samana kuin viime vuonna. Vuoden 2020 jäsenmaksu oli 224 euroa sisältäen jäsenetulehden, vuonna 2021 jäsenmaksu on 229 euroa sisältäen jäsenetulehden.

Viiden euron korotus takaa sen, että voimme tuottaa edelleen yhtä laadukkaita palveluita ja tapahtumia kustannustason noustessa. Lisäksi voimme tehdä tarvittavia muutoksia palveluiden käyttöön niin, että palvelut ovat jatkossa paremmin saatavilla myös digitaalisesti.

Jäsenmaksumme on edelleen yksi liittojen edullisimmista.

Miksi jäsenmaksualennuksiin on tullut muutoksia?

Jäsenmaksualennukset yhdenmukaistettiin -50 prosenttiin tasapuolisuuden vuoksi.

Esimerkiksi eläkeläiset, joille ei tullut jäsenetulehteä, saivat vielä viime vuonna 30 % suuremman alennuksen verrattuna eläkeläisiin, joille tuli jäsenetulehti. Eläkeläisten alennuskategoriat yhdenmukaistettiin ja jäsenetulehti hinnoiteltiin erilliseksi palveluksi, jonka kukin voi halutessaan ottaa. Muutoksilla saatiin eläkeläisten alennuksia tasapuolistettua. Valitettavasti tämä tarkoittaa pientä jäsenmaksun korotusta eläkeläisille, joilla oli aikaisemmin -70 prosentin alennus jäsenmaksusta.