Rekrytointi kuvituskuva

”Kyllin työstä saa sellaisen monipuolisen paketin tärkeää työkokemusta, jota on vaikea samalla tavalla kootusti muusta työstä saada. Joustavuuden ja työn itsenäisen luonteen vuoksi se on myös varsin näppärästi opintojen oheen sovitettavissa. Lisäksi työrupeamasta jää käteen elinikäinen ystäväporukka, rutkasti rohkeutta ja laaja verkosto ponnahduslaudaksi tulevaan.” Kylli 2018-2019 

Kyllin duuneissa toimintaa pääsi suunnittelemaan ja toteuttamaan itsenäisestivapaasti ja pitkäjänteisesti. Koska Kyllin toimintakautta ei ole ajallisesti rajattu esim. yhteen kalenterivuoteen, oli toimintaa mahdollista kehittää myös oman osaamisen kasvaessa” Kylli 2014-2015 

Tunnistatko itsesi näistä sitaateista? Haluaisitko sinäkin päästä vapauttamaan potentiaalisi ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä meidän kanssamme? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme kylli.  

Työtehtäviisi kuuluu kyltereiden asiakaskokemuksen kehittäminen sekä Suomen Ekonomien tunnettuuden ja jäsenhankinnan edistäminen. Markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumatarjonnan suunnittelussa ja toteuttamisessa agendallasi korostuu tiedonvälitys opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen. Teet tiivistä yhteistyötä Ekonomien asiakaskokemusyksikön, muiden kyllien sekä paikallisen opiskelija- ja ekonomiyhdistyksen kanssa.  

Kylteriyhdyshenkilön työ on osaaikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen. Työtä tehdään yliopiston lukukausien aikana (elokuu-toukokuu) keskimäärin 40 tai 50 h/kk (Joensuu 40h/kk, muut kaupungit 50h/kk). Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Toivomme kuitenkin, että pystyisit sitoutumaan työhön vähintään 1,5 vuodeksi. Työ alkaa 2.8.2021. Työhön kuuluu ilta‐ ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. 

 Odotamme sinulta:   

  • kiinnostusta asiakaskokemuksen kehittämiseen  
  • kokemusta ja innostusta sosiaalisen median käyttöön 
  • heittäytymiskykyä 
  • myynti- ja markkinointihenkisyyttä 
  • kiinnostusta kylterien ja ekonomien edunvalvontatyöhön 
  • oma‐aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja luovuutta  
  • itsenäistä työotetta 
  • opiskelijatoiminnan tuntemusta sekä Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä  
  • läsnäoloa yliopistolla sekä halua ja kykyä rakentaa verkostoja kylterien piirissä.   

Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 25.4.2020 osoitteeseen kyllihakemukset@ekonomit.fi. Kirjoita otsikkoon, mihin yksikköön haet kylliksi. 

Haun ensimmäinen kierros toteutetaan videorekrytointijärjestelmän avulla. Jatkohaastattelut järjestetään etäyhteyksien kautta Teamsilla viikoilla 18-19.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä nykyisiltä kylleiltä tai esihenkilöiltä Tanja Hankia (puh. 050 3012 664) ja Salla Grönholm (puh. 040 515 9491). 

Joensuu: Claudia Kärnä (claudia.karna@ekonomit.fi, puh 050 550 6526) 

Jyväskylä: Teemu Hautakangas (teemu.hautakangas@ekonomit.fi, puh. 040 767 0646) 

Lappeenranta & Lahti: Aino Juurikkala (aino.juurikkala@ekonomit.fi, puh. 050 325 3948) 

Turku: Aku Lehojärvi (aku.lehojarvi@ekonomit.fi, puh. 040 532 4189)