Kehitä itseäsi ja osaamistasi – Suomen Ekonomien ammatillisen kehittymisen palvelut

Oman osaamisen varmistaminen koko työuran ajan on jokaisen ekonomin suurimpia haasteita. Ammatillisen kehittymisen eteen kannattaa nähdä vaivaa ja käyttää aikaa. Suomen Ekonomit tarjoaa jäsenilleen monia kehittymismahdollisuuksia, kuten täydennyskoulutusta, mentorointia, coachingia, ammatillisia verkostoja – keinoja ja tapoja on monia.

Haluatko oppia kokemuksesta? - Mentorointi voi sopia sinulle

Suomen Ekonomit järjestää vuosittain useita mentorointiohjelmia sekä pääkaupunkiseudulla että maakunnissa. Kokeneempi henkilö, mentori, ohjaa ja tukee aktiivisen ja kehityshaluisen ohjattavan, aktorin, ammatillista kehittymistä. Työskentelytapana on luottamuksellinen pari- tai pienryhmätyöskentely.

Haluatko kehittyä esimiehenä? – Valitse EkonomiEsimies kehittyy -ohjelma

EkonomiEsimies kehittyy -ohjelma on koulutusta käytännön esimiestyöhön. Erinomaista palautetta saaneella koulutuksella Suomen Ekonomit haluaa tukea jäseniään esimies- ja johtamistyössä.

Etsitkö täydennyskoulutusta? Katso Koulutus.fi

Täydennyskoulutusten hakukone Koulutus.fi kerää tietoa avoimista kursseista, räätälöidyistä koulutusratkaisuista sekä verkko-opinnoista. Sivustolla on tietoa sadoista kouluttajista ja reilusta tuhannesta yksittäisestä kurssista.

Ota yhteyttä

Asiantuntija, urapalvelut

Taija Keskinen

p. +358201299258

taija.keskinen@ekonomit.fi