Pankkipalvelut vastavalmistuneille

Jos olet vastavalmistunut ekonomi ja Suomen Ekonomien jäsen, saat huomattavat edut Danske Bankilta viideksi vuodeksi ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Etukokonaisuuden arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa.

Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat parhaiden asiakkaiden edut ja alennukset ilman erillistä kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi, käyttöösi Mastercard Platinum –luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi sekä muita arvokkaita etuja.

Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana.


Suomen Ekonomien jäsenenä saat Danske Bankilta mm. seuraavat merkittävät edut:*

  • Laajat päivittäispankkipalvelut ja Mastercard Platinum –kortti
  • Lounge-sisäänpääsy yli 900 lentokentällä Priority Pass -kortilla, sis. 2 lounge-käyntiä vuodessa
  • Danske Investor -palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Maksukyvystäsi riippuen saat Etulainaa 15.000 euroon saakka ilman avausmaksua (säästösi 300 euroa) erittäin kilpailukykyisellä korolla
  • Vuokravakuustili maksutta
  • Asuntolaina erityisehdoin ilman avausmaksua (säästösi 0,6 % lainan määrästä, vähintään 300 euroa) ja sinulle räätälöity joustava maksusuunnitelma
  • Kattava matkavakuutus ja käteisnostoturva automaatista nostamillesi varoille

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista eduista.

Suomen Ekonomien ja Danske Bankin yhteistyösopimus perustuu Akavan tekemään kattosopimukseen.

Lue lisää ja ota sinulle kuuluvat edut käyttöön: www.danskebank.fi/akava.

Ota yhteyttä

Danske Bankin vastavalmistuneita palvelevat asiantuntijat

p. 0200 25880