Ekonomi ja ylpeä siitä - tilaa ekonomisormus ja rintamerkki

Tilaa ekonomisormus tai rintamerkki kauppatieteellisen tutkinnon suorittamisen merkiksi. Voit tilata sormuksen tai rintamerkin myös valmistujaislahjaksi.

Ekonomisormus

Ekonomisormukset valmistetaan joko 14 karaatin keltakullasta tai palladiumista. Sormuksen ympäri kulkee laakerinlehväseppele ja sen keskellä on tyylitelty E-kirjain. Sormus on näyttävän näköinen ja sen leveys on 6,3 mm. Sormukset valmistaa yksinoikeudella Kultasepänliike Widemark Oy Helsingistä.

Ekonomi-sormus keltakultaEkonomi-sormus palladium

Sormuksen hinta on Suomen Ekonomien jäsenille keltakultainen 348 euroa ja palladium 368 euroa: Hinnat ei-jäsenille keltakultainen sormus 368 euroa ja palladium 388 euroaHintaan sisältyy ilmainen kaiverrus. Toimitus lahjakotelossa. Toimituskulut 15 euroa / lähetys.

Sormuksen voivat tilata kotimaassa suoritetun kauppatieteellisen, yliopistotasoisen tutkinnon suorittaneet henkilöt sekä ulkomailla valmistuneet, vastaavan tutkinnon suorittaneet Suomen Ekonomien jäsenet. Sormuksen saa myös tilata valmistuvalle kauppatieteilijälle (esimerkiksi valmistumislahjaksi).

Tilaa täyttämällä tilauslomake.

Rintamerkki

Rintamerkki on kullattu jäsenmerkki tutkinnon suorittaneille. Merkkejä valmistetaan pinssi- ja neulakiinnityksellä. Rintamerkin hinta on 24 euroa.

Tilaa täyttämällä tilauslomake.

Ota yhteyttä

Jäsenrekisteri
p. +35820693200, klo 9-12
jasenrekisteri@ekonomit.fi