En god gärning – för dig själv och andra

Delad glädje är dubbel glädje. Nu kan du utveckla dig själv och samtidigt ge två av världens barn chansen att lära sig läsa – för varje ny medlem donerar vi 20€ till förmån för Näsdagen. Bli medlem i dag och förverkliga en dröm.

Gör en satsning på framtiden – för dig och två av världens barn.

BLI MEDLEM

Delta i kampanjen 8.10–2.12. 

Är du redan medlem? Delta i insamlingen och öka vår pott,
som vi donerar oavkortat till stiftelsen Näsdagen.

DONERA NU
 

 

Min karriärbana: Petri Tuomela

Utvecklingsspecialist, KEHA-keskus
Deltidsföretagare, Me2we

Viktigaste milstolpen i din karriär?

“Det har länge varit en dröm att grunda eget. Att starta det första egna företaget har utan tvekan varit en av de mest betydelsefulla milstolparna. Där började en resa som varit både lärorik, känslosam och givande – och bäst av allt, den resan har nyss bara börjat.

Hur har Ekonomerna stött dig?

“Som ny företagare behövde jag hjälp med i synnerhet avtals- och lönefrågor. Ekonomerna har funnits där för mig då jag behövt assistans, oavsett om jag varit företagare, deltidsföretagare eller anställd.”

En god gärning i jobbet?

“Varje dag har jag möjligheten att inverka på tjänster för miljoner av människor. För mig är det viktigt att utveckla tjänster ur kundens perspektiv och att engagera kunderna. Utvecklingsarbetet är inspirerande och givande. Jag har dessutom haft chansen att införa startup-mentalitet och -kultur i mitt dagsarbete.”