Haku hallitukseen on päättynyt.

Hakulomakkeen täyttäminen ja hakutietojen käyttö

Suomen Ekonomien hallitukseen asetutaan ehdokkaaksi täyttämällä sähköinen hakulomake CV-tietoineen. Hakuaika 14.8. – 13.9.2020.

Ennen hakulomakkeen täyttämistä suosittelemme tutustumaan kysymyksiin etukäteen, sillä osittain täytettyä lomaketta ei voi tallentaa ja jatkaa myöhemmin täyttämistä. Vastaukset voi esimerkiksi kirjoittaa ensin wordiin ja kopioida tämän jälkeen hakulomakkeelle. CV-tietokenttiin suosittelemme täyttämään haettavan luottamustehtävän kannalta keskeiset tiedot. Kun hakulomake on täytetty ja lähetetty, saat kuittauksen hakemuksen vastaanottamisesta.

Haku hallituksen alaisiin toimikuntiin järjestetään myöhemmin syksyllä. Voit kuitenkin jo hallitushaun yhteydessä ilmoittaa kiinnostuksesi seuraaviin: koulutuspoliittinen toimikunta ja työelämätoimikunta.

Hakutietojen käyttö

Hakemukset ovat hakuprosessin päätöksentekoon osallistuvien toimijoiden ja toimielinten käytettävissä (nimitystoimikunta ja jäsenyhteisöjen hallitukset omien jäsentensä osalta). Liittokokoukselle annetaan tiedoksi kaikista hakijoista nimi, ammatti ja jäsenyhdistys.

Hakemusten käsittelyprosessi

Liittokokouksen nimeämä nimitystoimikunta käsittelee hakemukset ja pyytää jäsenyhteisöiltä suositukset hallitusehdokkaiksi.

Käsittelyprosessin aikana osa ehdokkaista haastatellaan. Haastattelut toteutetaan 22. – 24.10.

Nimitystoimikunta tekee perustellun esityksen 21.11.2020 kokoontuvalle syysliittokokoukselle, joka tekee lopullisen päätöksen hallituksen kokoonpanosta ja toimikuntien puheenjohtajista. Ehdokkaille ilmoitetaan syysliittokokouksen päätöksestä mahdollisimman pian kokouksen jälkeen.

Lisätietoja:

Nimitystoimikunnan pj, Päivi Vuorimaa,
paivi.vuorimaa@gmail.com, puh. +358 40 7255562

Nimitystoimikunnan varapj, Hanna-Maija Kiviranta,
hanna.kiviranta@gmail.com, puh. +358 45 8093444

Lue lisää

Haku hallitukseen on käynnissä 14.8.-13.9.2020.

Nimitystoimikunnan kokoonpano

Päivi Vuorimaa (Helsingin Ekonomit), puheenjohtaja
Hanna-Maija Kiviranta (Keski-Suomen Ekonomit), varapuheenjohtaja
Ingalill Aspholm (Ekonomföreningen Niord)
Juuso Enala (Turun Seudun Ekonomit)
Juuso Heinilä (Oulun Ekonomit)
Nelly Kivinen (Boomi)
Arto Käyhkö (Helsingin Ekonomit, Vaasan Ekonomit)