Vuoden 2018 teema: Hyvinvointi

Valitsimme  vuoden teemaksi hyvinvoinnin, koska sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Monet työelämän muutokset haastavat hyvinvointimme ja toisaalta jäsenemme haluavat elää kokonaisvaltaisesti merkityksellistä ja tyydyttävää elämää.  

Teeman kautta haluamme edistää jäsenten tietoisuutta hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä, mahdollistaa hyvinvoinnin ylläpitoa ja parantumista sekä vaikuttaa jäsenten kannalta olennaisiin hyvinvoinnin tekijöihin.


Hyvinvointi-webinaarit

Järjestimme keväällä 2018 yhteistyössä Firstbeatin kanssa yhteensä neljä hyvinvointia käsittelevää webinaaria.

  • Liikunta ja hyvinvointi
  • Hyödyllinen ja haitallinen stressi
  • Kaiken takana on uni
  • Kohti kesälomaa

Tallenteet hyvinvointiwebinaareista löytyvät jäsenpalvelusta.

Tapahtumatallenteet

5 loistotapaa kukoistaa kaaoksen keskellä, 31.10.2018

  • Me kaikki tiedämme, miten ’pitäisi’ elää oikein. Teoria on välillä kuitenkin hukassa arjen hässäkän keskellä. Emme jaksa emmekä osaa toimia niin kuin haluaisimme. Miten viedä hyvät jutut omaan jokapäiväiseen käytäntöön – töissä ja kotona? Tähän Marika Borg tarjoaa 5 aidosti toimivaa keinoa. 

Hintsan menetelmä – Menestys on hyvinvoinnin sivutuote, 4.9.2018

  • Millainen on Hintsa Performancen tarina? Mistä osa-alueista kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu ja miten oma identiteettisi ja tavoitteesi vaikuttavat suorituskykyysi?

Tallenteet löytyvät jäsenpalvelusta

Voi hyvin EkonomiEsimies!

Esimiehenä sinulla on ratkaiseva rooli siinä, miten työyhteisösi ja sinä itse voit. Me haluamme osaltamme auttaa sinua lisäämään omaasi ja muiden hyvinvointia.

Katso kuukauden esimiestyöhön ja hyvinvointiin liittyvä vinkkimme ja tutustu Voi hyvin EkonomiEsimies -sivuun.