Aktoriksi mentorointiohjelmaan?

Pääkaupunkiseudun mentorointiohjelmat alkavat  kaksi kertaa vuodessa. 

Aktorin osallistumismaksu on 200 euroa, joka sisältää vuoden mentorointiohjelman. Ohjelmaan kuuluu kattava perehdytyspaketti, verkkomateriaalia onnistuneen mentoroinnin tueksi ja teematilaisuuksia. Lisäksi Suomen Ekonomien uravalmentajat ovat tukenasi koko mentoroinnin ajan.

Mentoreilla ei ole osallistumismaksua eikä heille makseta mentoroinnista.

Aktoriksi PopUp-mentorointiin?

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella on käytössä ns. PopUp-mentorointi, jossa mentoroinnista kiinnostunut aktori etsii itselleen mentorin verkkovalmennuksen tukemana. Myös mentoroinnin käynnistyessä mentorointiparin saa käyttöönsä verkkovalmennuksen, joka ohjaa heitä aloittamaan ja etenemään sujuvasti mentoroinnissaan. PopUp-mentoroinnin aktorimaksu 100 € sisältää osallistumisen kahteen verkkovalmennukseen. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus, miksi olet kiinnostunut mentoroinnista osoitteeseen ura@ekonomit.fi.

Sopisiko sinulle pikamentorointi?

Mikäli olet kiinnostunut lyhemmästä  sparrauksesta, voit osallistua yhden-kahden puhelun tai tapaamisen pikamentorointiin. Tämä palvelu on tarjolla jäsenillemme koko ajan. Otathan meihin yhteyttä ja kysyt lisää: ura@ekonomit.fi.