Mentorointiohjelman aktorihaku

Pääkaupunkiseudun mentorointiohjelmat alkavat  kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja toukokuussa.

Haku aktoriksi toukokuussa 2019 alkavaan ohjelmaan käynnistyy 1.3.2019.

Aktoriksi PopUp-mentorointiin?

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella on käytössä ns. PopUp-mentorointi, jossa mentoroinnista kiinnostunut aktori etsii itselleen mentorin verkkovalmennuksen tukemana. Myös mentoroinnin käynnistyessä mentorointiparin saa käyttöönsä verkkovalmennuksen, joka ohjaa heitä aloittamaan ja etenemään sujuvasti mentoroinnissaan. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus, miksi olet kiinnostunut mentoroinnista osoitteeseen ura@ekonomit.fi.

Aktorin osallistumismaksu

Aktorin osallistumismaksu on 200 euroa, joka sisältää vuoden mentorointiohjelman. Ohjelmaan kuuluu mm. aloitus- ja päätöstilaisuudet sekä kaksi työskentelyä tukevaa teematilaisuutta. PopUp-mentoroinnin aktorimaksu 100 € sisältää osallistumisen kahteen verkkovalmennukseen. Lisäksi Suomen Ekonomien uravalmentajat ovat tukenasi koko mentoroinnin ajan. 

Kaikki osallistujat saavat myös Intohimona mentorointi -kirjan ja kutsun vuosittain järjestettävään Mentorointi Alumni -kutsuvierastilaisuuteen.

Mentoreilla ei ole osallistumismaksua eikä heille makseta mentoroinnista.

Sopisiko sinulle pikamentorointi?

Mikäli olet kiinnostunut lyhemmästä  sparrauksesta, voit osallistua yhden-kahden puhelun tai tapaamisen pikamentorointiin. Tämä palvelu on tarjolla jäsenillemme koko ajan. Otathan meihin yhteyttä ja kysyt lisää: ura@ekonomit.fi.