Suomen Ekonomit palvelee irtisanomistilanteissa

Työsuhde voi päättyä monella tavalla ja erilaisissa olosuhteissa. Työnantaja voi irtisanoa työsopimuksen joko työntekijästä johtuvista tai tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Vakavissa laiminlyöntitapauksissa työnantaja voi jopa purkaa työsopimuksen.

Oli tilanne mikä tahansa työnantajan tulee perustella työsopimuksen päättymissyy lain edellyttämällä tavalla. Tarvittaessa Suomen Ekonomien juristit palvelevat.

Irtisanominen on usein iso järkytys ja työttömyys iso elämänmuutos. Suomen Ekonomit palvelee jäseniään irtisanomistilanteissa. Suomen Ekonomien juristeilta saat työsuhdeneuvontaa, työttömyysturva-asiamieheltä neuvoja työttömyysturvasta ja uravalmentajat sparraavat uuden työn haussa. Suomen Ekonomien jäsenmaksusta saa työttömän alennuksen.

Ilmoittaudu heti työ- ja elinkeinotoimistoon

Jos jäät työttömäksi, aloita työnhakusi verkossa osoitteessa www.te-palvelut.fi. Kirjaudu verkkopalveluun pankkitunnuksella tai sirullisella henkilökortilla. Työnhakusi alkaa heti, kun olet vastannut verkkopalvelun kysymyksiin ja lähettänyt tiedot.

Ota yhteyttä

Työsuhdeneuvonta 

Suomen Ekonomien juristit palvelevat sinua työelämän eri kysymyksissä.

p. +35820693205 (arkisin 9-12)

Varaa puhelinaika

Lakimiehet käsittelevät yhteydenotot lähtökohtaisesti saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että työelämään liittyvien sopimusten käsittelemiseksi on hyvä varata kaksi arkipäivää.

Ota yhteyttä

Työttömyysturvaneuvonta

Suomen Ekonomien juristit palvelevat sinua työelämän eri kysymyksissä.

p. +35820693205 (arkisin 9-12)

 

Ota yhteyttä

Suomen Ekonomien jäsenenä voit hyödyntää työnhaun palveluita koko työurasi ajan. Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta erilaisiin työnhakuun liittyviin tilanteisiin. 

Uravalmentajat

ura@ekonomit.fi

Varaa puhelinaika