Jäsenenämme nautit monista jäseneduistamme. Tutustu!

Talouselämä

Ekonomijäsenet saavat Talouselämä-lehden jäsenetuna. Mikäli sinulle tulee jo Talouselämä, voit vaihtaa lehden toiseen Talentumin lehteen. Voit halutessasi vaihtaa Talouselämäsi digitaaliseen Talentum Summaan.

Suomen Ekonomien jäsenet saavat 40 % alennuksen muista Alma Talentin julkaisemista lehdistä (pl. Kauppalehti ja Kauppalehti Optio) ja 20 prosenttia alennuksen Alma Talent Eventsin koulutuksista.

Kerro jäsennumerosi tilausta tehdessäsi.

Kauppalehti

Ekonomijäsenet saavat 20 prosentin alennuksen Kauppalehden tuotteista (Kauppalehti Printti-, Digi- tai VIP-tilaus).

Mikäli olet oikeutettu Suomen Ekonomien opiskelijajäsenenä ilmaiseen Kauppalehden tilaukseen opiskeluaikana, olet saanut tai tulet saamaan sähköpostia asiasta Suomen Ekonomeilta.

Kerro jäsennumerosi tilausta tehdessäsi.

Ekonomilehti

Suomen Ekonomien ekonomi- sekä opiskelijajäsenet saavat Ekonomi-lehden 6 kertaa vuodessa kotiin toimitettuna. Ekonomi-lehti on luettavissa myös sähköisesti.

IF-vakuutusedut

IF-vakuutusedut

Suomen Ekonomit on neuvotellut jäsenilleen kattavan henki- ja tapaturmavakuutuksen, Primuksen, markkinoiden edullisimpaan hintaan. Sillä voit vakuuttaa koko perheesi jopa 60 prosentin järjestöalennuksella. Vakuutusturvista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Lue lisää IFin eduista  

Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Suomen Ekonomit on ottanut jäsenilleen Ifin vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, jolloin Suomen Ekonomien lakimiehet ovat käytettävissä neuvotteluapuna. Jos joudut kiistaan työnantajan kanssa, ota yhteyttä lakimiehiimme.

Ifin edut Suomen Ekonomien yrittäjäjäsenille

 • Uusille asiakkaille jopa 20 prosentin erikoisalennus vapaaehtoisista vakuutuksista
 • Aloittavalle yrittäjälle Oikeusturvavakuutuksen 25 eurolla ensimmäiseksi vuodeksi (tarjous ei koske kiinteistönvälittäjiä)
 • Uutena asiakkaana saat tunnin sopimusoikeuskonsultoinnin eturivin lakiasiaintoimiston kanssa veloituksetta

IFin tarjoamia etuja

 • If Etuohjelmassa edut kasvavat asiakkuutesi mukana
 • Alennusta vakuutusmaksuista
 • If Omavastuurahaa vahingottomista vuosista
 • Oma palveluneuvoja
Danskebank

 

Vastavalmistuneena Suomen Ekonomien jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat parhaiden asiakkaiden edut ja alennukset ilman erillistä kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi, käyttöösi Mastercard Platinum –luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi sekä muita arvokkaita etuja.

Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. 

Lue lisää

 

Suomen Ekonomien jäsenenä sinun on mahdollista saada Danske Bankin tarjoamaa edullista Etulainaa. Tätä jäsenille erityishinnoiteltua lainaa voi hakea helposti ja nopeasti verkossa. Etu tarjotaan kaikkien pankkien asiakkaille eikä edellytä muuta sitoutumista.

Voit siis saada lainaa maksukyvystä riippuen 10.000 euroon saakka (kahdella lainanottajalla 20.000 euroon saakka) ilman avausmaksua kilpailukykyisellä korolla (Euribor 12 kk lisättynä 4,90 – 7,90 %-yksikköä). Samalla saat lainan hoitoon tarkoitetun säästötilin ja verkkopankkitunnukset veloituksetta.

Hyödynnä etusi

www.memberplus.fi

Member+ on uudenlainen jäsenetupalvelu ainoastaan akavalaisille jäsenille. Palveluun on kerätty kaikille akavalaisille jäsenille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Etujen teema tulee vaihtumaan kausittain. 

Rekisteröidy ja hyödynnä etusi

Tallink Silja Club One

Tallink Silja ja Club One tarjoavat mahdollisuuden liittyä Club One-jäseneksi suoraan kanta-asiakasohjelmaan keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu muun muassa 20 prosentin perusalennus tietyistä normaalihintaisista tuotteista.

Liity nyt Club One -asiakkaaksi! Liittyminen tapahtuu sopimusetunumerolla 9057.

A-lomat

A-lomat tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita.
A-lomat omistaa mökkejä ja lomaosakkeita, joita se vuokraa akavalaisille.

A-lomien palvelut ja edut  

Alennuksia koulutuksista ja tilaisuuksista

Suomen Ekonomit järjestää koulutuksia myös yhteistyössä muiden ammattiliittojen sekä koulutusorganisaatioiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Suomen Ekonomien jäsenet saavat ammatillisen kehittymisen koulutuksien ja tilaisuuksien osallistumismaksuja jäsenetuhintaan.

Jäsenetuhintaiset koulutukset

Sijoittajan tietopaketti 2017

Suomen Ekonomien jäsenillä on mahdollisuus tilata Osakesäästäjien Keskusliiton maksuton Sijoittajan Tietopaketti vuodelle 2017.

Palvelu pitää sisällään:

 • Viisas Raha -lehden verkkolehtenä (lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa)
 • Osallistumisoikeuden Osakesäästäjien tapahtumiin samoin ehdoin kuin Osakesäästäjien jäsenillä
 • Osakesäästäjien uutiskirjeen
 • Osakesäästäjien aamukatsauksen

Lue lisää ja tee tilaus


Osoitteenmuutokset jäsenetulehtiin

Jäsenetulehtien osoitteenmuutokset (Kauppalehteä lukuun ottamatta) tehdään Ekonomien jäsenrekisteriin omien sivujen kautta tai sähköpostitse jasenrekisteri@ekonomit.fi.

 

Ota yhteyttä

Jäsenrekisteri

p. +35820693200 

jasenrekisteri@ekonomit.fi