Kuka voi liittyä Suomen Ekonomeihin?

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö.

Ekonomijäseneksi voit liittyä suoritettuasi:

  • Suomen Ekonomien ekonomiyhdistysten henkilöjäseneksi hyväksytään suomalaisen alemman (ekonomi, diplomekonom, akateeminen sihteeri, diplomkorrespondent, kirjeenvaihtaja, nykyinen KTK) tai ylemmän kauppatieteellisen tutkinnon (nykyinen KTM). Kauppatieteellisen jatkotutkinnon (KTL / KTT) suorittanut on myös jäsenkelpoinen.
  • Muualla kuin Suomessa opiskelleiden osalta jäsenyyden edellytyksenä on, että henkilö on suorittanut kauppatieteellisen alan perus- tai jatkotutkinnon yliopistossa. Hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyä varten hakijan tulee toimittaa kopio todistuksesta sekä muita asiakirjoja joista ilmenee yliopiston tiedot, opintojen sisältö ja luonne sekä tutkinnon laajuus (esimerkiksi Diploma Supplement).
  • MBA/EMBA -ohjelman suorittaneen henkilön jäsenkelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti kuitenkin niin, että ohjelman tarjoajan tulee olla yliopisto. Vähintään alempi yliopistollinen perustutkinto yhdessä yliopiston järjestämän MBA/EMBA -ohjelman kanssa oikeuttaa yleensä jäsenyyteen. Tapauskohtaista arviointia varten hakijan tulee toimittaa kopio todistuksesta sekä tarvittaessa muita asiakirjoja, joista ilmenee ohjelman sisältö ja laajuus.

Kylterijäseneksi voit liittyä:

  • Kylterijäseneksi voit liittyä, kun opiskelet kauppatieteellistä perustutkintoa suomalaisessa yliopistossa.

 

Muualla kuin Suomessa opiskelleet voivat toimittaa kopion todistuksesta sekä muut mahdolliset asiakirjat liittymislomakkeella liitetiedostona tai sähköpostilla osoitteeseen jasenrekisteri@ekonomit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Ekonomit, jäsenrekisteri, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki.

Liity tekstiviestillä

Lähetä: EKONOMIT LIITY ETUNIMI SUKUNIMI numeroon 18200 niin otamme sinuun yhteyttä