Näe seuraavaa askeltasi pidemmälle

Saat meistä urakumppanin, joka sparraa löytämään oman polkusi ja valmentaa sinua seuraavissa askeleissasi esimerkiksi työnhaussa, yrityksen perustamisessa tai oman ammatillisen osaamisesi syventämisessä. Autamme matkasi varrelle osuvissa työelämän tilanteissa antamalla lakineuvontaa sekä tukea yrittäjyyteen ja esimiestyöhön. Valvomme etujasi ja kehitämme työelämää kyltereiden ja ekonomien lähtökohdista.


LIITY EKONOMIJÄSENEKSEMME

LIITY KYLTERIJÄSENEKSEMME   


Jäsenenämme nautit palveluistamme ja eduistamme

Toimintamme ytimessä ovat jäsentemme työelämän eri ulottuvuudet. Sinua auttavat niin uravalmentajat, juristit kuin edunvalvonnan asiamiehet erilaisissa työelämätilanteissa. Hyödynnä palvelumme, jäsenetumme sekä koulutus- ja tapahtumatarjontamme, jotta näkisit seuraavaa askeltasi pidemmälle.Tutustu tarkemmin


Tutustu jäsentarinoihin

Urapolulla: Petri Tuomela

"Olen aina saanut apua Ekonomeilta, kun olen sitä tarvinnut – olin sitten yrittäjä, sivutoiminen yrittäjä tai työntekijä. Yrittäjyyden alkutaipaleella sain apua etenkin sopimus- ja palkkausasioissa."

Kannanotto 24.11.2017

Lue lisää

Urapolulla: Kirsikka Vänttinen

"Valmistumisen kynnyksellä hyödynsin Ekonomien urapalveluita. Sain apua siihen, miten tehdä hakemuksesta ja CV:stä työnantajan näkökulmasta kiinnostava sekä mitä minun kannattaisi omalla kohdallani korostaa. Lisäksi kirkastimme ajatusta siitä, mikä minua oikeasti kiinnostaa ja pohdimme, minkälaiset työtehtävät voisivat soveltua minulle."

Kannanotto 24.11.2017

Lue lisää

Ajankohtaista

angle-left Suomen Ekonomien verkkosivusto uudistui

Suomen Ekonomien verkkosivusto uudistui

Uutinen 15.1.2018

Uudistimme verkkosivustomme palvelemaan paremmin jäseniämme ja jäsenyydestä kiinnostuneita.


Uudistuksen lähtökohtana oli selkeyttää sisältöä, tietojen löydettävyyttä ja sivuston käytettävyyttä. Tavoitteena oli myös tarjota sisältöjä kohdistetusti erilaisille käyttäjille. Verkkosivu-uudistus koski niin sisältöjä, ulkoasua kuin teknistä alustaakin. Uudistuksen tueksi teimme mm. kyselyjä nykyisille käyttäjille sekä teetimme käytettävyystutkimuksen.

Sivustollamme on nyt kattava tietopaketti työelämän eri tilainteisiin (Työelämän tietopankki). Uutta on myös Uutishuone -kokonaisuus, josta löytyy kaikki ajankohtaiset uutiset ja artikkelit. Lisäksi olemme koonneet eri työelämäntilanteissa oleville käyttäjille omat sivustot (kyltereille, vastavalmistuneille, työnhakijoille, esimiehille ja yrittäjille).

Sivusto on toteutettu responsiiviseksi ja toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla. Tekninen alusta on Liferay DXP. Yhteistyökumppanimme sivuston teknisessä toteutuksessa oli Ambientia Oy.

Kerro meille mitä mieltä olet uudistetuista sivuista ja lähetä kommenttisi sivuilta löytyvällä palautelomakkeella!

Lisätietoja uudistuksesta:

Krista Karusalmi, Digitaalisten palveluiden asiantuntija, p. 0503805941
Heidi Haapalainen, Viestintäasiantuntija, p. 0505334390