Puolet jäsenistämme toimii johtajina tai esihenkilöinä, joten johtamisen kehittäminen ja tukeminen on meille erittäin tärkeää.

Hyvä esihenkilötyö on organisaation menestyksen merkittävin voimavara ja työhyvinvoinnin lähde. Me puhumme kestävän liiketoiminnan ja johtajuuden puolesta ja seuraamme tarkasti johtamisen ajankohtaisia teemoja ja uusia tuulia.

Lakineuvontaa työnantajan edustajille

  • Jäsenenämme saat juridista neuvontaa työoikeudellisissa kysymyksissä myös silloin, kun toimit esihenkilönä ja edustat työnantajaa.
  • Katso lakineuvonnan yhteystiedot.

Koulutuksia ja valmennuksia

Johtamisessa ei tule koskaan valmiiksi. Siksi tarjoammekin jäsenillemme monipuolista koulutusta johtajuuden tuoreimmista teemoista.

  • Johtamisvalmennus on kattava kokonaisuus valmentavasta johtamisesta esihenkilötyötä tekevälle tai siihen tähtäävälle.
  • School of Sales tarjoaa myyntijohtamisen täsmäkoulutusta jäsenillemme edulliseen jäsenhintaan.
  • Tapahtumakalenterista löydät tapahtumia ja koulutuksia johtamiseen liittyen.

Sparrausta pomon rooliin

  • Henkilökohtainen uravalmennus sopii hyvin myös esihenkilön roolissa ja johtamisessa kehittymiseen.
  • LinkedInissä kannattaa ottaa seurantaan Akava Leadership-verkosto, joka on kanava johtamis- ja esihenkilötyötä tekevien yhteiskunnalliseen keskusteluun ja verkostoitumiseen.

Myyntijohtamisen huippuosaajaksi?

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto perustivat syksyllä 2020 School of Salesin, jonka missiona on nostaa myynnin osaamista ja arvostusta ja sitä kautta parantaa Suomen kilpailukykyä ja kasvun edellytyksiä.

School of Sales tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville myynnin ammattilaisille. Koulutukset ovat huomattavasti markkinahintoja edullisempia ja Suomen Ekonomien jäsenet saavat ne jäsenetuhintaan. 

School of Sales järjestää muun muassa myyntijohtajille räätälöityä koulutusta.