Vuoden 2012 voitto Helena Åhmanille

Kirjallisuuspalkinto 2012 parhaalle suomalaiselle yrityskirjalle myönnettiin Helena Åhmanin teokselle Mielen johtaminen organisaatiossa (Sanoma Pro). Pääpalkinto on 24 000 euroa ja se jaettiin Helsingin kirjamessuilla 26.10.2012.

Palkintolautakunnan mukaan Åhman haastaa lukijaa ajattelemaan ja teos viehättää tällä haasteellisuudellaan. Åhman on myös laajasti perehtynyt aiheeseen ja käsittelee sitä käytäntöön sovellettavalla tavalla. Teos pyrkii viemään johtamista enemmän ihmisen huomioonottavaan ja samalla kokonaisvaltaisempaan suuntaan. Kirjan ajankohtainen lähdeluettelo sekä selkeä ja kaunis taitto saivat myös kiitosta.

Palkintolautakunnan muodostivat ED, professori, vararehtori Malin Brännback Åbo Akademista (pj), EM, johtaja Petri Kokko Saksan Googlesta ja DE, VT, kansanedustaja ja eduskunnan valtiovarainvaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi.

Tunnustuspalkinto jaettiin kahtia

Tunnustuspalkinnon 6 000 euroa jakoivat puoliksi Arto Hiltusen kirja Johtamisen taito (Sanoma Pro) ja Matti Laineman Enkeleitä, onko heitä? (Denali)

Ota yhteyttä

Projektipäällikkö

Anu Varpenius

p. +35840 710 4860

anu.varpenius@ekonomit.fi