Nämä kolme koulutusta saavat työsi sujumaan entistä paremmin

Artikkeli 5.9.2019

Haasta itsesi tänä syksynä. Näiden yhden illan koulutusten jälkeen huomaat pärjääväsi paremmin työpaineissa.


Syksyllä voimia on taas vaikka mihin. Tunnetko tunteen?

Siksi juuri nyt on myös hyvä hetki antautua itsesi kehittämiseen – ja vielä mukavalla tavalla, kompaktien kurssien avulla.

Suomen Ekonomit huomioi jäseniään eri puolilla Suomea tarjoamalla valmennuksia, joihin ennättää kätevästi töiden jälkeen illalla. Tutustu kolmeen erilaiseen koulutukseen, joiden ansiosta myynti sujuu, mielesi lepää ja suhtaudut muutoksiin zeniläisellä tyyneydellä.

1. Treenaa modernia myymistä.

Uusien systeemien kyydissä pysyminen vaatii skarppausta, kun maailma muuttuu vauhdilla. Digiaika on mullistanut myös myynnin muodot ja kanavat.

Tämän kurssin avulla opit hyödyntämään myynnissä tehokkaasti sosiaalista mediaa ja uusia teknologioita. Myynnin saloihin osallistujat vihkii Seinäjoella Sani Leino, CEO at SALES Consulting.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

 2 Ota mindfulnessin keinot käyttöön töissä.

Tyyneyttä keskellä työpäivää. Kuulostaako epärealistiselta? Ei se sitä ole, opit työelämän mindfulness -kurssilla Rovaniemellä. Kouluttajana Suomen Ekonomien uravalmentaja Taija Keskinen.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

3 Pärjää muutoksen tuulissa.

Joskus kaikki menee kerralla hyrskyn myrskyn. Sitäkin useammin työssä tapahtuu jatkuvaa pientä muutosta.

Jotta polla pysyy mukana muutoksissa, oikeasta asenteesta on paljon apua. Porissa järjestettävällä yhden illan kurssilla puhutaan työelämän muutosten kestämisestä. Illan vetää Key Consulting Oy:n Päivi Heikinheimo.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tästä löydät lisää koulutuksia ja muita Suomen Ekonomien jäsentapahtumia.