Avaa kylterijäsenyyteen uusi ulottuvuus heti syksyllä

Artikkeli 13.9.2017

Elokuusta lähtien kylteri on voinut hankkia käyttöönsä kattavammat jäsenpalvelut jo opiskeluaikana. KylteriPlus-palvelupaketin palvelut tukevat työelämään siirtymisessä ja henkilökohtaisessa kehityksessä.


Kylterijäsenelle on nyt Suomen Ekonomeissa tarjolla aiempaa enemmän valinnanvaraa, kun itselleen on elokuusta lähtien voinut hankkia kyltereille suunnatun lisäpalvelupaketin. Sen avulla kylteri saa ekonomijäsenen etuja jo ennen valmistumista. Tavoitteena on vastata entistä paremmin työelämän kehitykseen ja nuorten jäsenten toiveisiin.

”Palvelupaketti oli kylterien kannalta luontevaa ottaa käyttöön näin syksyn alusta, kun uusi lukuvuosi alkaa”, Suomen Ekonomien kylterien ja nuorten ekonomien asiakkuuksista vastaava Tanja Hankia kertoo.

Ekonomien kylterijäsenyys on jatkossakin ilmainen. 25 euron hintainen KylteriPlus-paketti puolestaan on voimassa lukuvuoden kerrallaan. Uuden jakson voi hankkia käyttöönsä taas aina lukuvuoden alussa.

Palvelupaketti on suunnattu nimensä mukaisesti kyltereille. Valmistumisen jälkeen vastavalmistunut saa ekonomijäsenyydestä 60 prosentin alennuksen, ja käytössä ovat kaikki sen edut.

Palvelut tukevat työelämään siirtymisessä

KylteriPlussan sisältö on suunniteltu ennen kaikkea maisterivaiheen opiskelijoita ja heidän tarpeitaan silmällä pitäen. Palvelut esimerkiksi auttavat rakentamaan uraa ja keventävät siirtymää työelämään. Urapalvelut voivat olla kullanarvoisia myös työpaikkaa etsittäessä.

”Opiskelijoiden tilanteet ja taustat kuitenkin vaihtelevat, ja paketin palvelut voivat tuntua ajankohtaisilta jo vaikka fuksisyksynä”, Tanja Hankia kertoo. ”Kuka tahansa kylteri voi siis halutessaan hankkia paketin.”

Valmistuminen ei enää välttämättä ole ainoa askel siirryttäessä työelämään. Opintojen pohjalla voi olla työkokemusta tai aiempia tutkintoja, ja toisaalta monet siirtyvät työelämään jo kauan ennen valmistumistaan. Palvelut valittiin kattavien selvitysten ja mielipidetiedustelujen pohjalta.

”Tutkimusten ja kyselyiden mukaan opiskelijoilla on tarvetta laajemmille palveluille jo ennen opintojen päättymistä, ja räätälöintimahdollisuuksille on siksi ollut kysyntää”, Tanja Hankia kuvaa.

Fokus omaan tilanteeseen

KylteriPlus-paketin eduista Tanja Hankia nostaa esiin etenkin liitolta saatavan henkilökohtaisen urapalvelun. Urapalveluiden ryhmäpalvelut, kuten klinikat, ryhmäsparraukset ja webinaarit, ovat avoimia kaikille kylterijäsenille. Henkilökohtaisten palveluiden myötä päästään kuitenkin etsimään täsmäratkaisuja ja paneutumaan opiskelijan yksilölliseen tilanteeseen tarkemmin.

”Henkilökohtaisissa urapalveluissa käydään luottamuksellinen keskustelu, jossa voidaan keskittyä kulloinkin ajankohtaiseen asiaan: voidaan esimerkiksi viilata ansioluetteloa, tukea palkkaneuvotteluissa tai käynnistellä graduprojektia. Palvelu on ehdottomasti hyödyllinen myös ennen valmistumista, ja edun myötä toivomme, että kylterit tutustuisivat tarjontaan entistä paremmin”, Hankia kertoo.

KylteriPlus-palvelupaketin hankkineet saavat myös kutsun Suomen Ekonomien Nuoret Ekonomit -tilaisuuksiin, joita järjestetään ympäri maata yliopistopaikkakunnilla. Tilaisuuksissa ovat kiertäneet uravalmentajamme yhdessä ulkopuolisen puhujan kanssa. Kiertueella on myös omaan uraan keskittyvä teema.

Rahanarvoinen etu on myös tavallista kylterijäsenen etua pidempi, lähes ympärivuotinen Kauppalehden tilaus sekä Kauppalehti Optio. Paketin hankkineet ovat lisäksi oikeusturva- ja vastuuvakuutettuja.