Bisneskirjapalkinnon yleisöäänestyksen voittaja on Helena Åhmanin ja Harri Gustafsbergin kirja Tilannetaju - päätä paremmin

Uutinen 11.12.2018

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkintokilpailun finaalissa kisaa kuusi teosta 30 000 euron palkintosummasta. Yleisö on saanut äänestää omaa suosikkiaan finalistikirjoista ja eniten ääniä keräsi Helena Åhmanin ja Harri Gustafsbergin kirja "Tilannetaju - päätä paremmin" (Alma Talent).Kiitos runsaalle joukolle, jotka ottivat osaa yleisöäänestykseen. Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken kirjapalkintoja ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.


Voittaja julkistetaan helmikuussa

Koko kilpailun voittajaa saamme jännittää vielä helmikuulle, voittaja julkistetaan 7.2.2019. Myös yleisöäänestyksen voittaja palkitaan helmikuun julkistamistilaisuudessa.

Kilpailun voittajasta päätöksen tekee kolmihenkinen palkintoraati, jonka puheenjohtajana toimii Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen. Raadin jäseninä ovat hänen lisäkseen Elisan liiketoimintajohtaja Sari Torkkola (myös vuoden 2016 kirjallisuuspalkinnon voittaja) ja Oy Sailer Research & Development LTD:n toimitusjohtaja Hannu Uotila.


Finalistikirjat ovat:

  • Leenamaija Otala: Ketterä oppiminen - Keino menestyä jatkuvassa muutoksessa (Kauppakamari)
  • Kirsi Piha: Konflikti päivässä - Kulttuuri ratkaisee yrityksen kohtalon (Alma Talent)
  • Elina Hiltunen: Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa - Trendit ja ilmiöt (Docendo)
  • Pekka Mattila: Peilejä johtamiseen (Alma Talent)
  • Helena Åhman, Harri Gustafsberg: Tilannetaju - päätä paremmin (Alma Talent)
  • Perttu Ahvenainen, Janne Gylling, Sani Leino: Viiden tähden asiakaskokemus - Tee asiakkaistasi faneja (Kauppakamari)
Lue lisää: www.ekonomit.fi/kirjallisuuspalkinto ja seuraa bisneskirjapalkintoa twitterissä @Bisneskirja. Alkuvuodesta julkaisemme myös finalistikirjailijoiden kanssa tehtyjä podcasteja. Pysy kuulolla.
 
Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinto jaetaan joka toinen vuosi. Sen tavoitteena on kannustaa jokaista kehittämään itseään ja omaa osaamistaan lukemalla hyviä suomalaisia yrityskirjoja sekä antaa näkyvä tunnustus kirjoittajalle tai kirjoittajaryhmälle, joka on aikaansaanut erityisen ansiokkaan teoksen.