Etsimme Sinua, avustava tapahtumatuottaja

Uutinen 4.9.2019

Nautitko organisoinnista ja tilaisuuksien järjestämisestä? Sinulla pysyvät monen langat käsissä yhtä aikaa etkä pelkää esiintymistä. Pidät työskentelystä ihmisten parissa ja nautit kohdata uusia henkilöitä. Jos tunnistat tästä itsesi, voit hyvin olla etsimämme tapahtumaharjoittelija.Toimit osana Ekonomien asiakkuustiimiä. Työsi keskiössä on erilaisten tapahtumien järjestäminen. Tehtävä on opintovapaan sijaisuus, mutta pääset muokkaamaan sitä omien vahvuuksiesi mukaan. Jos sytyt merkityksellisyydestä, ilahdut kuullessasi, että niin mekin. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme perusteella 90 % henkilöstöstämme syttyy siitä, että kokee työnsä tärkeäksi ja merkitykselliseksi.

Tehtäviisi kuuluu mm:

  • Unikorni-yrittäjyyskisan järjestäminen yhteistyössä TEKin kanssa
  • KYPÄn (Kylteripäivät) järjestelyihin osallistuminen
  • Webinaarien ja pienempien tapahtumien käytännönjärjestelyitä sekä tapahtumaviestintä

Työssä menestyäksesi, odotamme sinulta:

  • erinomaisia organisointi- ja koordinointitaitoja: hallitset aikatauluttamisen ja priorisoinnin, ja langat pysyvät käsissäsi myös kiireen keskellä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti
Tehtävä on kokoaikainen ja kestää noin neljän (4) kuukauden ajan alkaen sopimuksen mukaan syys-lokakuussa. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilassa.
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.9. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon "Avustava tapahtumatuottaja".
 
Lisätietoja tehtävästä saat asiakkuuspäällikkö Katri Markkaselta puh 0400 454 165 tai sähköpostitse katri.markkanen@ekonomit.fi pe 6.9. klo 13-16 ja pe 13.9. klo 9-11.