Etsimme sinua DATAVELHO

Uutinen 18.3.2020

Sytytkö tiedon analysoinnista ja sen ymmärrettäväksi tekemisestä muille? Haluatko tuottaa tietoa asiakaskokemuksen kehittämisen tueksi? Pidätkö uuden luomisesta, mutta et kammoksu myöskään rutiineja? Jos tunnistat tästä itsesi, voit hyvin olla etsimämme datavelho.


Toimit osana Ekonomien asiakaskokemustiimiä, jonka työn ytimessä on asiakaskokemuksen kehittäminen. Työmme tueksi tarvitsemme dataa, jota meillä jo mittavat määrät onkin. Nyt tarvitsemme sinut sitä analysoimaan.

Tulet vastaamaan asiakastiedon hallinnan kehittämisestä sekä datan analysoinnista palvelukehityksen tarpeisiin ja päätöksenteon tueksi. Tehtävä on uusi ja työnkuvasi muotoutuu omien vahvuuksiesi mukaan. Pääset itse vaikuttamaan niin (digi)analytiikan suunnitteluun, mittareihin, tietovarannon kuin työkalujen valintaan. Toteutat ja dokumentoit aineisto- sekä kohderyhmäpoimintoja ja analyyseja niin liiketoiminnan kuin asiakaskokemuksen sekä digikehityksen tueksi. Nostat myös esiin havaintojasi käsittelemistäsi aineistoista. Ensimmäisiin tehtäviisi kuuluu tietovarannon suunnittelu ja toteutus asiakaskokemustiimin jäsenenä. Roolissasi vastaat siitä, että tiedolla johtamisen tarjoamia analytiikan keinoja hyödynnetään toimintamme kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluu keskeisesti myös MS Dynamics asiakasrekisterin ylläpito ja kehitystyö.

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta: 

 • osaamista analysoida tietoa ja taustalla olevia ilmiöitä sekä tehdä näitä helposti ymmärrettäviksi ja näkyväksi loppukäyttäjille  
 • ymmärrystä tietojen mallintamisesta ja analysoinnista sekä kokemusta ja näyttöä tarvittavien työkalujen (PowerBI ja MS Dynamics 365 ) käytöstä  
 • analyyttisyyttä, matemaattisloogista ja ratkaisukeskeistä työotetta 
 • tietojenkäsittelytieteen, tietotekniikan, data-analytiikan tai muuta vastaavaa koulutusta (AMK / ylempi korkeakoulu) 
 • aitoa halua oppia jatkuvasti uutta ja kehittää toimintaa eteenpäin

Arvostamme:

 • asiakaskeskeistä ajattelua 
 • avointa ja vuorovaikutuksellista tiimityöskentelytaitoa 
 • ohjelmointiosaamista ja valmiutta tehdä pienkehitystä (esim. Python, SAS, R, SQL)

Tarjoamme sinulle: 

 • mahdollisuuden työskennellä kehittyvän tehtävän parissa 
 • itsenäisen tehtävän, jota muokata omien vahvuuksien mukaan 
 • nykyaikaiset työvälineet tarpeidesi mukaan 
 • kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut kuten joustava työaika ja -paikka, hyvinvointiraha ja -aika sekä mahdollisuus omaehtoiseen kouluttautumiseen 
 • uudistushenkisen tiimin ja koko organisaation asiantuntijoiden tuen 

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva alkaen sopimuksen mukaan kevään aikana. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilan Triplan läheisyydessä. Meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 5.4. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon "Datavelho". Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Rekrytoinnissa tullaan käyttämään pääsääntöisesti etähaastattelumenetelmiä vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. 

Lisätietoja tehtävästä saat asiakaskokemusjohtaja Katri Markkaselta, (katri.markkanen@ekonomit.fi tai p. 0400 454 165) pe 20.3. klo 9-11 sekä digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö Krista Karusalmelta (krista.karusalmi@ekonomit.fi tai p. 050 380 5941) ke 25.3. klo 9-11 ja to 26.3.  klo 13-15.