Etsimme sinua energinen viestinnän asiantuntija

Uutinen 12.4.2019

Tule mukaan innostuneeseen ja mukavaan joukkoomme rakentamaan tulevaisuuden ammattiyhteisöä.


 
Viestintä- ja markkinointitiimissämme vastaat ulkoisesta viestinnästä ja tuotat sisältöjä yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on hyvä uutisvainu, kaivat oma-aloitteisesti juttuideoita ja tarjoat niitä toimittajille. Ymmärrät sosiaalisen median eri kanavien merkityksen ja operoit niissä luontevasti tuottaen myös sisältömarkkinoinnin aineistoja. Osallistut lisäksi järjestöviestintään.


Toivomme sinulta:

  • Monipuolista kokemusta viestintätehtävistä, arvostamme myös toimittajataustaa
  • Soveltuvaa alan koulutusta
  • Tekemisen meininkiä ja positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työkenttään ja uudistushenkisen organisaation kehittymismahdollisuudet
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 28.4. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon "Viestintäasiantuntija".
 
Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Marjo Loisa, marjo.loisa@ekonomit.fi tai puh. 040 7479548 ti 16.4. klo 10-11 ja ke 17.4. klo 14-15.
 

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry Olemme yli 50 000 vaikuttajan yhteisö, kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö, liittomme muodostavat 25 ekonomiyhteisöä ja 13 opiskelijayhteisöä. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.