Etsimme Sinua, Growth Agent

Uutinen 26.6.2019

Oletko tavoitteista ja tuloksista motivoituva? Sytytkö uusien ihmisten tapaamisesta ja asiakkaan ymmärtämisestä sekä nautit uuden kehittämisestä? Jos tunnistat tästä itsesi, voit hyvin olla kaipaamamme kasvuagentti.Toimit osana Ekonomien viestintä- ja markkinointitiimiä. Työsi keskiössä on uusjäsenhankinta. Tehtävä on uusi ja työnkuvasi muotoutuu omien myynnillisten vahvuuksiesi mukaan. Suurimman osan työaikaa vietät potentiaalisten jäsenten keskuudessa. Sinulla on kyky itsenäisesti tunnistaa myyntimahdollisuudet ja sitkeä ote tehtävään. Haluat oppia parhaat tavat myydä jäsenyyttämme. Jos sytyt merkityksellisyydestä, ilahdut kuullessasi, että niin mekin. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme perusteella 90 % henkilöstöstämme syttyy siitä, että kokee työnsä tärkeäksi ja merkitykselliseksi.

Työssä menestyäksesi, odotamme sinulta:

  • innostusta ja aktiivista työskentelyotetta
  • yrittäjähenkisyyttä ja tavoitteellisuutta
  • vakuuttavaa esiintymistaitoa
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa: muu kielitaito katsotaan eduksi sekä
  • positiivista suhtautumista Ekonomien jäsenyyteen (ekonomi- tai opiskelijajäsen).

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työskennellä laadukkaan ja kehittyvän tuotteen parissa
  • itsenäisen tehtävän, jota muokata omien vahvuuksien mukaan
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten joustava työaika, liikunta- ja kulttuurisetelit, virkistyspäivät, laaja työterveyshuolto sekä
  • uudistushenkisen tiimin ja koko organisaation asiantuntijoiden tuen.
Tehtävä on kokoaikainen ja kestää noin vuoden määräajan alkaen sopimuksen mukaan elokuussa. Palkka koostuu kilpailukykyisestä pohjapalkasta (2000€) ja merkittävästä provisiosta ilman provisiokattoa. Provisio muotoutuu jokaisesta uudesta hankitusta jäsenestä. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pasilassa.
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.8. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon "Growth Agent".
 
Lisätietoja tehtävästä saat projektipäällikkö Satu Taivaiselta, satu.taivainen@ekonomit.fi tai puh. 040 095 0619 ke 3.7. klo 10-11 tai to 4.7. klo 13-14 sekä viestintäjohtaja Marjo Loisalta, marjo.loisa@ekonomit.fi tai puh. 040 747 9548 ke 14.8. klo 10-11 tai pe 16.8. klo 14-15.