Etsimme Sinua, reipas myyntineuvottelija!

Uutinen 13.5.2019

Oletko tavoitteista ja tuloksista motivoituva? Oletko valmis soittamaan itsellesi tapaamisia ja jalkautumaan kentälle? Osaatko kysyä kysymyksiä ja kuunnella asiakkaan vastauksia? Tärkeimpänä, ymmärrätkö mitä eroa on palvelutuotteen ominaisuuksilla ja sen hyödyillä asiakkaalle? Jos tunnistat tästä itsesi, voit hyvin olla kaipaamamme myyntineuvottelija!Toimit osana Ekonomien viestintä- ja markkinointitiimiä. Työsi keskiössä on myynti ja jäsenhankinta. Työnkuvasi muotoutuu myynnillisten vahvuuksiesi mukaan, suurimman osan työaikaa vietät kuitenkin suorakontaktoinnin parissa sekä potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Sinulla on kyky itsenäisesti tunnistaa myyntimahdollisuudet ja sitkeä ote tehtävään. Haluat oppia parhaat tavat myydä jäsenyyttämme, ja sinulla on kyky sparrata muita myyntihenkiseen asenteeseen.

Odotamme sinulta:

  • monipuolista kokemusta erilaisista myynnin tehtävistä,
  • oma-aloitteista ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä
  • vahvasti positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan.
  • Ruotsin- ja englanninkielentaito katsotaan eduksi. Työ ei edellyä aiempaa kokemusta järjestösektorilta.

Tarjoamme sinulle:

  • haasteellisen ja kiinnostavan näköalapaikan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen,
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työkenttään,
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä
  • uudistushenkisen organisaation tuen.
 
Tehtävä on kokoaikainen ja kestää noin vuoden määräajan alkaen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta.
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.5. osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Merkitse viestin otsikkoon "Myyntineuvottelija".
 
Lisätietoja tehtävästä saat viestintäjohtaja Marjo Loisalta, marjo.loisa@ekonomit.fi tai puh. 040 7479548 ti 14.5. klo 10-11 tai to 16.5. klo 16-17.
 
Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry Olemme yli 50 000 vaikuttajan yhteisö, kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö, liittomme muodostavat 25 ekonomiyhteisöä ja 13 opiskelijayhteisöä. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.