Haku mentorointiohjelmaan starttaa nyt!

Uutinen 1.3.2019

Suosittu pääkaupunkiseudun mentorointiohjelmamme on jälleen alkamassa. Haku alkaa tänään 1.3. ja itse ohjelma toukokuun puolessa välissä.


Miksi hakea mukaan?

Mentorointi vie sinua eteenpäin omalla urallasi ja uskallamme väittää – myös ihmisenä muutenkin. Mentoroinnissa sekä mentori että aktori kehittyy: kumpikin osapuoli oppii itsestään, osaamisestaan ja etenee kohti tavoitteitaan.

Oman osaamisen tunnistaminen, ammatillinen kehittyminen, uran suuntaaminen, työn ja perheen yhteensovittaminen, kansainvälisyys, esimiestyö ja yrittäjyys ovat yleisimpiä teemoja.

Mitä mentorointi on käytännössä?

Mentoroinnin ydin ovat aktorin ja mentorin väliset luottamukselliset keskustelut, joiden aiheet vaihtelevat aktorin toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Keskustelujen lisäksi mentoroinnissa yleisiä työskentelytapoja ovat yhdessä sovitut tehtävät, kirjallisuuteen tutustuminen ja verkostoituminen.

Mentorointiohjelma kestää vuoden. Onnistuneen mentoroinnin tueksi järjestämme verkkovalmennusta ja perehdytyskoulutuksen. Ohjelman aikana on mahdollista osallistua myös teematilaisuuksiin yhdessä parin kanssa tai yksin. Pareilla on käytössä myös kattava verkkotyötila työvälineineen, harjoituksineen ja vinkkeineen. Lisäksi Suomen Ekonomien uravalmentajat ovat tukena koko mentoroinnin ajan.

Miten mukaan?

Ohjelmaan otetaan 35 aktoria ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit olla kokenut konkari tai juuri työelämäsi startannut, haemme mentorin yksilöllisesti toiveidesi ja tilanteesi mukaisesti. Siksi kannattaakin käyttää aikaa tavoitteiden ja toiveiden pohtimiseen.

Matka mentoriksi alkaa, kun täytät ilmoittautumislomakkeelle niitä seikkoja, joissa haluat aktoria auttaa.

Aktorin osallistumismaksu on 200 euroa, joka sisältää vuoden mentorointiohjelman. Mentoreilla ei ole osallistumismaksua eikä heille makseta mentoroinnista.

Ilmoittaudu aktoriksi täällä

Ilmoittaudu mentoriksi täällä


Lisätietoja: 

Kurki Kristiina
Uravalmentaja
p. +358405377397


Keskinen Taija
Uravalmentaja
p. +35840747 5390