TalentGo 2019 – urakehitystapahtuma tulee taas

Artikkeli 5.9.2019

Etsitkö uutta energiaa urallesi ja intoa uudistua? Tervetuloa viettämään inspiroiva ilta TalentGo 2019 -urakehitystapahtumaan perjantaina 4. lokakuuta hotelli Clarioniin Helsinkiin.TalentGo2019 sisältää inspiroivia puheenvuoroja ja työpajoja, joiden tavoitteena on antaa eväitä oman työuran ohjaamiseen ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Ohjelmaan kuuluu myös ohjattua verkostoitumista ja nauttimista upean Clarion Hotellin antimista. Jokainen voi rakentaa tarjonnasta itselleen sopivan kokonaisuuden.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat alle 40-vuotiaat korkeakoulutetut, joilla on jo kokemusta työuralta.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä ja ilmoittautuminen työpajoihin on auennut 4.9. Ole nopea ja varaa paikkasi heti!

Ilmoittaudu mukaan

Ruokaa, inspiraatiota ja verkostoitumista

TalentGo:n innostava ohjelma alkaa maittavan ruoan ja verkostoitumisen äärellä. Ruokailun jälkeen kuullaan kahta palkittua Suomen huippupuhujaa. Futuristi Perttu Pölönen ja yrittäjä-valmentaja Camilla Tuominen kertovat, mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan ja miksi nyt on historian paras aika panostaa itsensä jatkuvaan kehittämiseen.

Tämän jälkeen osallistujajoukko suuntaa valitsemiinsa aktiviteetteihin. Tarjolla on mahdollisuus osallistua urakehitystyöpajoihin tai kuunnella yhteistyöyritysten tietoiskuja tulevaisuuden osaamisesta. Suomen Ekonomien omat uravalmentajat ovat pitämässä työpajoja Osaamisen tunnistamisesta ja Rohkeuden ja kehtaamisen teemoista. Energinen tapahtuma huipentuu yhteiseen ohjattuun verkostoitumiseen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Ekonomit, Tekniikan Akateemiset TEK ja Finland Young Professionals (FYP) -verkosto. Viime vuonna tapahtumaan osallistui yli 300 korkeakoulutettua eri alan ammattilaista.

Lue juttu viime vuoden TalentGo tapahtuman tunnelmista