Jäsenpalvelumme uudistuu!

Uutinen 2.7.2018

Olemme uudistaneet Suomen Ekonomien jäsenpalvelun. Uuden ilmeen lisäksi sisäänkirjautumista on helpotettu.


 

Uuteen palveluumme voit kirjautua tutussa osoitteessa https://jasenpalvelu.ekonomit.fi/

Jäsenpalvelussa pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, hyödyntämään sähköisiä jäsenpalveluitamme ja muokkaamaan omia tietojasi. Sisäänkirjautumista on myös helpotettu: ensimmäisen tunnistautumisen jälkeen kirjautuminen onnistuu pelkällä sähköpostiosoitteella. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden käyttää palvelua mobiili-kuvakkeella, jonka voit tuoda helposti oman puhelimesi näytölle. Tällöin palvelumme toimii applikaation tavoin ja sisäänkirjautuminen tapahtuu automaattisesti.

 

Syksyllä kehitystyömme jatkuu ja saat käyttöösi uusia palveluita.

 

Ohje kirjautumiseen ensimmäisellä kerralla

 

Uudessa palvelussamme on helpotettu kirjautumista. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen pääset sisään palveluun sähköpostiosoitteellasi. Jäsennumeroa ei siis tarvita kuin ensimmäisessä kirjautumisessa.

1. Kirjaudu jäsenpalveluun ensimmäisellä kerralla käyttäjätunnuksenasi Suomen Ekonomien jäsennumero (löydät sen Ekonomi-lehden takakannesta, uutiskirjeestämme tai laskulta). Salasanasi on ensimmäisellä kirjautumisella henkilötunnuksesi loppuosa ilman välimerkkiä, mahdollinen kirjain isolla kirjaimella. Huom! Valitettavasti aiemmassa jäsenpalvelussa tallennetut salasanat eivät toimi

2. Voit halutessasi vaihtaa tunnuksen ja salasanan jäsenpalvelussa. Voit halutessasi kirjautua palveluun myös Nordean, Danske Bankin, Aktian tai Osuuspankin verkkopankkitunnuksilla. Aiemmin palvelusta löytyneet sosiaalisen median kirjautumisvaihtoehdot ovat poistuneet tarkentuneista tietoturvallisuusvaatimuksista johtuen. Haluamme varmistaa tietojesi turvallisuuden.

 

 

Ohje kirjautumiseen seuraavilla kerroilla

 

Kirjauduttuasi palveluun ensimmäistä kertaa, saat sähköpostiisi (mikäli sähköpostisi on tiedoissamme) vahvistuslinkin, jota klikkaamalla vahvistat sähköpostiosoitteesi. Kun sähköpostiosoite on vahvistettu, pääset tulevilla kerroilla kirjautumaan palveluun syöttämällä pelkän sähköpostiosoitteesi. Tällöin saat sähköpostiisi kirjautumislinkin, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan. Voit toki halutessasi kirjautua palveluun jatkossa myös jäsennumerolla tai verkkopankkitunnuksilla.  Jos sähköpostiosoite ei ole tiedoissamme, kirjaudu jäsennumerolla ja hetun loppuosalla ja käy lisäämässä palvelun omissa tiedoissa sähköpostiosoitteesi tai korjaamassa mahdollisesti vanhentunut osoite.

 

Tallenna sovellus puhelimesi työpöydälle

 

Voit halutessasi tuoda sivuston puhelimen näytölle kuvakkeena, jolloin siihen ei tarvitse erikseen kirjautua. Tällöin palvelu toimii kuin sovellus ja palvelua ei tarvitse etsiä internetselaimesta, vaan se on käytettävissäsi yhdellä klikkauksella. Sisäänkirjautuminen tapahtuu myös automaattisesti.

 

Tallennustapa riippuu puhelimen käyttöjärjestelmästä, joten löydät alta ohjeen puhelintyypeittäin:

 

 

Apple-puhelimet

Käytä Safari-selainta. Klikkaa selaimeen rasti “Muista minut”-ruutuun ennen kirjautumista, niin kännykkä muistaa kirjautumistietosi seuraavalla kerralla. Kun olet kirjautunut sisään, paina Safari-selaimen alalaidassa olevaa latausnappia ja valitse “Add to home screen”.  Noudata iPhonen ehdotusta ja Ekonomien uudet jäsenpalvelut tallentuvat sovellukseksi kännykkääsi, löytyvät helposti ja ovat käytössäsi ilman erillistä kirjautumista, jos olet näin valinnut.

 

Android-puhelimet

Klikkaa selaimeen rasti “Muista minut”-ruutuun ennen kirjautumista, niin kännykkä muistaa kirjautumistietosi seuraavalla kerralla.  Kun olet käyttänyt jäsenpalveluja hetken, puhelimesi ehdottaa sovelluksen tallennusta kotinäkymään (“Home screen”). Noudata ehdotusta ja Ekonomien uudet jäsenpalvelut tallentuvat sovellukseksi kännykkääsi, löytyvät helposti ja ovat käytössäsi ilman erillistä kirjautumista, jos olet näin valinnut.

 

Kerrothan meille mielipiteesi!

Kehitämme jäsenpalvelua käyttäjäpalautteen pohjalta. Kerrothan mielipiteesi uudistuneesta palvelustamme palautelaatikon kautta (sisäänkirjautuneena palvelussa). Tavoitteenamme on varmistaa sinulle mahdollisimman miellyttävä käyttäjäkokemus.