Lisää plussaa kyltereille – Mistä on kyse?

Blogi 15.8.2018

Tanja Hankia Asiakkuusvastaava, kylterit ja nuoret ekonomit


Vuosi sitten lanseerasimme opiskelijoiden oman lisäpalvelupaketin KylteriPlussan. Nyt Plussa uudistuu. Kysyimme alkukeväästä palvelun käyttäjiltä ja muulta kylterikansalta, miten pakettia tulisi kehittää ja toiveiden pohjalta olemme sekä lisänneet sisältöä että muokanneet voimassaoloaikaa.


Voimassaoloaika vuoden ostopäivästä alkaen

Toiveista selkein oli lisäpalvelupaketin voimassaoloajan muokkaus. Nyt Plussa onkin voimassa vuoden ostopäivästä alkaen, ostitpa sen sitten heti alkusyksystä tai vasta kesän korvilla. Huomioithan kuitenkin, että plussaetuja päivitetään lukuvuosittain ja ilmoitetut edut ovat voimassa aina vain ko. lukuvuoden.

Osallistumisoikeus Ekonomien tilaisuuksiin

Sisältötoiveissa korostui etenkin tapahtumatarjonnan lisääminen. Nyt saat Plussan ostettuasi osallistumisoikeuden Ekonomien ja paikallisten ekonomiyhdistysten tilaisuuksiin jo kylterinä opintojen vaiheesta riippumatta!

Tilaisuuksissa pääset syventämään osaamistasi ja vahvistamaan työmarkkina-arvoasi sekä tapaamaan kanssakyltereitä ja ekonomeja eri aloilta. Myös paikallisten ekonomiyhdistysten tapahtumatarjonta kannattaa hyödyntää; voit osallistua tilaisuuksiin millä tahansa paikkakunnalla. Kaikkiaan ympäri Suomen järjestetään vuosittain satoja tapahtumia. Tarjontaan pääset tutustumaan tapahtumakalenterissamme. Seuraa kanaviamme ja ilmoittaudu ”kärppänä” mukaan, sillä tilaisuudet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Pikamentorointi

Toisena uutuutena Plussan sisältöön on lisätty pikamentorointi. Pikamentoroinnin avulla pääset hyödyntämään kokeneemman ekonomin uratarinat ja arvokkaat vinkit, kun mietit esim. urasi suuntaa, osaamisesi kehittämistä ja itsellesi mielekkäimpiä tehtäviä.

Kauppalehti, Optio, henkilökohtaiset urapalvelut sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vanhaan malliin KylteriPlussaan kuuluvat edelleen laajempi Kauppalehti-etu kera Option sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutus tietyin vakuutusehdoin. Huomioithan, että jos haluat pitää oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen voimassa, on myös Plussa pidettävä katkoitta voimassa! Myös henkilökohtainen uraneuvonta on tuttuun tapaan plussalaisten hyödynnettävissä.

Plussan hankkiminen käy edelleen kätevästi kirjautumalla jäsenpalveluun Ekonomien sivuilla*. Palvelu maksetaan kerralla saman tien ja sen jälkeen mailiisi pärähtää vahvistusviesti, joka pitää sisällään ohjeistuksen palveluiden ja etujen hyödyntämiseen.

Miksi Plussa?

Idea lisäpalvelupaketin rakentamiseen opiskelijoille tuli alun perin jäsenistöltämme. Toive oman jäsenyyden sisällön räätälöinnistä tuli ilmi useammassakin yhteydessä, kun tiedustelimme kyltereiden näkemyksiä tulevaisuudesta. Aluksi ajatuksena oli, että palvelut kasvaisivat kylteri-iän myötä. Emme kuitenkaan halunneet rajata lisäpalvelupaketin ostamista vain tiettyyn vuosikurssiin, koska kyltereiden taustat, tilanteet ja tarpeet vaihtelevat vuosikurssista riippumatta. Halusimme myös, että itse kylterijäsenyys säilyy edelleen maksuttomana ja että ”peruspaketti” palveluja on käytettävissä maksutta läpi opiskeluajan, mutta halutessaan jäsen voisi lisämaksusta laajentaa palvelupakettiaan vastaamaan omia tarpeitaan.

Näistä lähtökohdista starttasimme Plussan testaamisen vuosi sitten ja vastaanotto oli hyvä. Plussan ostaneet kiittelivät sisältöä ja hintakin on kuulemma kohdillaan. Otamme edelleen mieluusti vastaan palautteenne ja ideanne Plussaan liittyen ja varaamme oikeuden päivittää lisäpalvelupakettia lukuvuosittain ; )

Lue lisää: ekonomit.fi/kylteriplus tai kysy kylliltäsi!
 

* Huomioithan, että jäsenpalvelumme on uudistunut, ja jouduimme tietoturvasyistä poistamaan palvelusta aiemmin käytössä olleet tunnukset ja salasanat. Kun nyt kirjaudut jäsenpalveluun, käytä ensimmäisellä kerralla jäsennumeroasi ja henkilötunnuksen loppuosaa. Tämän jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistusviesti, jonka ohjeilla pääset halutessasi muuttamaan kirjautumistapaa. Jatkossakin voit siis toki aina kirjautua jäsennumero + hetu – yhdistelmällä (tai verkkopankissa tunnistautumalla).