Naistenpäivän tapahtumaamme mukaan streamin kautta!

Uutinen 5.3.2019

Mistä elämässä on kyse? Miten olla kaikkea sitä, mitä omista lähtökohdista käsin voi olla? Kuinka siirtää itseä ja yhteiskuntaa kohti upeuksia? Kuinka kuvitella toisenlaisia todellisuuksia ja nimetä uutta ja vielä olematonta?


Hyvää naistenpäivää! Järjestämme jälleen suositun naistenpäivä-seminaarimme. Tapahtuma on täynnä, mutta pääset mukaan ilmaisen live-streamin kautta. Ilmoittaudu mukaan streamin seuraajaksi: 

https://tapahtumat.ekonomit.fi/naistenpaivastriimi2019

Monet ihmiset ovat tyytyväisiä keskinkertaisuuteen. Mika Poutala ja hänen menestyksensä ovat loistava osoitus siitä, mihin voi päästä, kun jaksaa tehdä enemmän ja välttää keskinkertaisia ratkaisuja. Kuitenkin päätös on vasta ensimmäinen askel. Mitä pitäisi tehdä sen jälkeen? Miksi muutos on niin vaikeaa?

Mika kertoo omasta elämästään tarinoita ja tapahtumia. Hänen puheensa auttavat ihmisiä oppimaan tehokkaammin ja hänen tarinansa jäävät ihmisten mieleen. Mika saa ihmiset innostumaan oppimisesta ilon sekä joskus kyyneltenkin kautta. Lisäksi professori Arto O. Salonen ja jazzmuusikko Joonatan Rautio luovat moniaistisen ja mieltä virittävän nautinnon, joka ei jätä kylmäksi.

Ohjelma:

17:00 Tervetuloa!
Riikka Sipilä, asiamies, Suomen Ekonomit

17:15 Kohti unelmia – tavoitteiden saavuttaminen ja oman itsen johtaminen
Mika Poutala, urheilija, puhuja, sparraaja

18:00 Kahvitauko

18:30 Elämän merkitys, huomisen upeus ja tulevaisuuden toivo
Arto O. Salonen, professori ja Joonatan Rautio, jazzmuusikko

19:30 Tilaisuus päättyy

Paikka: Oma kone

https://tapahtumat.ekonomit.fi/naistenpaivastriimi2019

Jäsenpalveluumme kirjaudut käyttämällä jäsennumeroasi (123456) ja henkilötunnuksesi loppuosaa (neljä viimeistä merkkiä ja mahdollinen kirjain ISOLLA) tai itse vaihtamiasi tunnuksia.

Tervetuloa mukaan!