Oletko startup wannabe? – ota osaa opiskelijoiden Unikorni -yrittäjyyskilpailuun

Uutinen 18.9.2019

Oletko opiskelija ja haaveilet start-up-yrittäjyydestä? Onko sinulla liikeidea, jonka haluaisit päästä kaupallistamaan? Osallistumalla kilpailuun pääset kehittämään liikeideaasi, pitchaus-taitojasi ja luomaan verkostoja. Ja parhaassa tapauksessa voit löytää rahoituksen liikeideasi kaupallistamiseen!


Unikorni -yrittäjyyskilpailu on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijoille suunnattu kilpailu, jonka tarkoitus on kannustaa opiskelijoita kaupallistamaan omia liikeideoita eteenpäin ja tuoda näkyväksi akateemista opiskelijayrittäjyyttä. Pääpalkintoa ei kuitenkaan myönnetä pelkälle idealle vaan tiimillä pitää olla vähintäänkin yritys perusteilla.

Voittaja saa 4000 euron rahapalkinnon yritystoiminnan kehittämiseen. Finalisteille on jaossa tuomariston valinnan mukaan lisäksi Fondian 5000 euron arvoinen startup-paketti sekä Hansdotterin 2500 euron lahjakortti, jonka voi käyttää joko markkinointistrategian sparrausapuun tai graafiseen suunnitteluun. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville finalisteille tarjotaan matkat ja majoitus.

Kaikki finaaliin selviytyvät tiimit saavat ennen finaalia valmennusapua kokeneilta yrittäjämentoreilta. Kisan finaali järjestetään Leijonan luola -tyyliin 20.11. Helsingin G Livelabissa. Leijonina finaalissa toimivat Lennu Keinänen ja Unna Lehtipuu ja Marko Parkkinen.

Kilpailu on kolmivaiheinen:

  • 18.9. -16.10. haku (mp4-video ja liikeidean tiivistys)
  • 18.10. – 27.10. yleisöäänestys Facebookissa (kaksi menee jatkoon yleisöäänestyksen perusteella ja kolme Tekin ja Ekonomien yrittäjyystyöryhmien valitsemana)
  • 20.11. finaali Helsingissä

Ilmoittautuminen kisaan

Kilpailuun voi osallistua yksilö tai tiimi. Jokaisessa tiimissä tulee olla vähintään yksi Ekonomien tai TEKin opiskelijajäsen, joka ilmoittaa tiimin kisaan.

Kilpailuun osallistuvan tiimin tulee täyttää ilmoittautumislomake videonkatselulinkkeineen viimeistään 16.10.2019

KATSO LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUDU