Opi parhailta & ota etumatkaa urallesi

Uutinen 23.10.2018

Asiantuntijan ja esimiehen työelämätaidot -kurssi. Älä anna koulutuksen kuivahkon nimen hämätä. Tämä kahden päivän tehoisku pitää sisällään rautaista asiaa, jonka tärkeyden havaitset heti urasi alkumetreillä. Työelämävalmiutesi harppaavat uudelle asteelle ja olet valmiimpi työarkesi moninaisiin tilanteisiin.


Työelämätaitojen korkeanpaikanleiri on syntynyt kyltereiden ja nuorten ekonomien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Moni on jäänyt opintojensa päätteeksi kaipaamaan konkreettisia työelämävalmiuksia. Oman suunnan ja merkityksellisen työn löytäminen mietityttää eikä lisävarmuus työarjen haastavista tilanteista selviämiseen olisi pahitteeksi. Esimiestaitoihin konkreettista oppia ja ymmärrystä kaipaa myös moni. Omaa tietämystään kasvattamalla on vahvempi myös luovimaan urallaan eteenpäin ja vaatimaan osaamistaan vastaavaa palkkaa.

Palaute aiemmilta työelämäkursseiltamme on ollut mainiota, eikä ihme. Meiltä löytyvät juuri ekonomien valmentamiseen erikoistuneet uraekspertit sekä työoikeuden asiantuntijat; lisäksi kurssimme kouluttajina ovat huippuosaavat työmarkkinaninjat, jotka kykenevät kertomaan vaikeimmatkin työmarkkinoiden mutkat selkokielellä.

”Aivan loistava kokonaisuus!”

”Näistä opeista ammennat pitkään!”

”Hyödyllisin kurssi ikinä.”

”Tämän tulisi olla pakollinen kaikille maisterivaiheen kyltereille.”

”Oli ehdottomasti etuoikeutettua päästä mukaan.”

Kurssin aikana opit käytännönläheisten harjoitusten avulla, miten erottautua ja menestyä työnhaussa sekä työsopimus- ja palkkaneuvotteluissa. Saat myös toimintatapoja työelämän todellisiin tilanteisiin kokeilemalla case-tehtävien kautta esimiehen roolia työyhteisön tyypillisimmissä haastetilanteissa. Opit ymmärtämään, mitkä asiat työelämästä yhteiskunnassa keskusteluttavat ja mitä sinun on niistä hyvä tietää. Et ole enää vain median tietojen varassa, vaan tieto on omassa hallussasi ja toimii vahvuutenasi mm. keskusteluissa työnantajan kanssa.

Tulevat työelämäkurssit:

17.-18.12.2018 Aalto yliopisto

30.-31.1.2019 Jyväskylä 

12.-13.2.2019 Tampere

11.-12.3.2019 Turun kauppakorkeakoulu

Aalto yliopiston Töölön kampuksella 17.-18.12. pidettävä koulutus on avoin kaikille kyltereille. 

Muistoksi ja osoitukseksi työelämävalistuneisuudesta ja hyväksytysti suoritetusta kurssista saat myös kurssitodistuksen.


Lisätietoja:
Tanja Hankia, asiakkuusvastaava, kylterit ja nuoret ekonomit
tanja.hankia@ekonomit.fi