Opiskelijoiden Unikorni -yrittäjyyskilpailu etsii loistavia liikeideoita

Uutinen 1.10.2018

Haaveiletko start-up-yrittäjyydestä? Onko sinulla liikeidea, jonka haluaisit päästä kaupallistamaan? Osallistu Unikorni -kilpailuun.


Yrittäjyyskisa Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin järjestämä yrittäjyys-/liikeideakisa tekniikan ja kauppatieteellisen alan yliopisto-opiskelijoille. Kilpailun tarkoitus on kannustaa opiskelijoita kaupallistamaan omia liikeideoita eteenpäin ja tuoda näkyväksi akateemista opiskelijayrittäjyyttä. Voittaja saa 4000 € liikeideansa toteutukseen sekä Fondian 5000 €:n arvoisen startup-paketin.

Osallistu kisaan yksin tai kerää itsellesi tiimi, jossa on mukana vähintään yksi Ekonomien tai TEKin opiskelijajäsen. Tiimin koolla ei ole väliä. Tehkää ideallenne esittelyvideo ja ilmoittautukaa kisaan 28.10.2018 mennessä. Kisan finaali järjestetään Leijonan luola tyyliin 3.12. G Livelabissa, jonne valitaan osa yleisöäänestyksen kautta! Leijonina toimii menestyneet enkelisijoittajat Lennu Keinänen, Julianna Borsos ja Risto Linturi. Voittajajoukkuetta sparraa myös Riku Asikainen

Ilmoittautuminen kisaan

Kilpailuun osallistuvan tiimin tulee täyttää ilmoittautumislomake videonkatselulinkkeineen viimeistään 28.10.2018. Tutustuthan sääntöihin ennen kuin ilmoittaudut.

Mikäli sinulla on jotain kysyttää, ota yhteyttä:
Kylteri, Samuel Latvanen, 050 545 5299
Ekonomit, Salla Grönholm, 040 5159491