Sinustako uusi kylli Joensuuhun?

Uutinen 11.4.2019

Kylteriyhdyshenkilö eli "kylli" toimii Joensuun kylterien linkkinä Suomen Ekonomeihin.


Työtehtäviisi kuuluu suunnitella ja toteuttaa Ekonomien markkinointia, viestintää ja tapahtumatarjontaa kyltereille omassa yliopistossasi. Välität tietoa yksikkösi opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen. Edistät myös Suomen Ekonomien tunnettuutta ja jäsenhankintaa.
 
Teet tiivistä yhteistyötä Ekonomien asiakkuusyksikön, muiden kyllien, Optimin ja Pohjois-Karjalan Ekonomien kanssa.
 
Kylteriyhdyshenkilön työ on osa‐aikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen (työaika n. 40h/kk, 10 kk/v). Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Työ alkaa 1.8.2019. Työhön kuuluu ilta‐ ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

Arvostamme:

  • esiintymistaitoa, markkinointihenkisyyttä ja yhteistyökykyä
  • ymmärrystä myyntityöstä sekä myynnillistä otetta työhön
  • kiinnostusta kylterien ja ekonomien edunvalvontatyöhön
  • oma‐aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja luovuutta
  • itsenäistä työotetta
  • opiskelijatoiminnan tuntemusta ja Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä
  • läsnäoloa yliopistolla ja tunnettuutta kylterien piirissä. 

 
Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 24.4.2019 klo 9.00 mennessä osoitteeseen kyllihakemukset@ekonomit.fi. Haun ensimmäinen kierros toteutetaan videorekrytointijärjestelmän avulla ja toiselle kierrokselle kutsuttavat haastatellaan 6.5.2019 Helsingissä.   
 
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Roosa Ripatilta (roosa.ripatti@ekonomit.fi), puh. 050 435 8255) tai asiakkuusvastaava Salla Grönholmilta (puh. 040 515 9491).
 
 
Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry. Olemme yli 50 000 vaikuttajan yhteisö, kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö, liittomme muodostavat 25 ekonomiyhteisöä ja 13 opiskelijayhteisöä. Teemme vaikuttamistyötä hyvän työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta. Autamme jäseniämme luomaan merkityksellisen elämän ja tavoittelemaan unelmiaan – vapauttamaan todellisen potentiaalinsa.