Sinustako uusi kylli Jyväskylään?

Uutinen 12.3.2019

Kylteriyhdyshenkilö eli "kylli" toimii yliopistosi kylterien linkkinä Suomen Ekonomeihin.Työtehtäviisi kuuluu suunnitella ja toteuttaa Ekonomien markkinointia, viestintää ja tapahtumatarjontaa kyltereille omassa yliopistossasi. Välität tietoa yksikkösi opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen. Edistät myös Suomen Ekonomien tunnettuutta ja jäsenhankintaa.
 
Teet tiivistä yhteistyötä Ekonomien asiakkuusyksikön, muiden kyllien, opiskelijayhdistyksen ja paikallisen ekonomiyhdistyksen kanssa.
 
Kylteriyhdyshenkilön työ on osa‐aikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen (työaika 10 kk/v, n. 50 h/kk). Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Työ alkaa 8.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu ilta‐ ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.


Arvostamme:

  • esiintymistaitoa, markkinointihenkisyyttä ja yhteistyökykyä
  • kiinnostusta kylterien ja ekonomien edunvalvontatyöhön
  • oma‐aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja luovuutta
  • itsenäistä työotetta
  • opiskelijatoiminnan tuntemusta ja Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä
  • läsnäoloa yliopistolla ja tunnettuutta kylterien piirissä.
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 24.3.2019 osoitteeseen hakemukset@ekonomit.fi. Haastattelut järjestetään Helsingissä 27.-28.3.2019.  
 
Lisätietoja Jyväskylän kyllin tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Ilona Koskelalta (ilona.koskela@ekonomit.fi, puh. 044 015 0017) tai asiakkuusvastaava Tanja Hankialta (tanja.hankia@ekonomit.fi, puh. 050 3012 664).
 
Olemme yli 50 000 vaikuttajan yhteisö, kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Autamme jäseniämme tavoittelemaan unelmiaan sekä teemme vaikuttamistyötä paremman työelämän ja kestävän yhteiskunnan puolesta.