Sinustako uusi kylli Ouluun, Poriin, Turkuun tai Vaasaan?

Uutinen 31.10.2019

Kylteriyhdyshenkilön työtehtäviin kuuluu kyltereiden asiakaskokemuksen kehittäminen sekä Suomen Ekonomien tunnettuuden ja jäsenhankinnan edistäminen. Työ on osa‐aikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen.“Paras ja kehittävin työpaikka ikinä. MAHTAVA työyhteisö!”
 
”Kyllin työstä saa sellaisen monipuolisen paketin tärkeää työkokemusta, jota on vaikea samalla tavalla kootusti muusta työstä saada. Joustavuuden ja työn itsenäisen luonteen vuoksi se on myös varsin näppärästi opintojen oheen sovitettavissa. Lisäksi työrupeamasta jää käteen elinikäinen ystäväporukka, rutkasti rohkeutta ja laaja verkosto ponnahduslaudaksi tulevaan.”
 
“Tehtävät ovat moninaiset eikä kahta samanlaista kylliä ole. Kannattaa kysyä rohkeasti lisää, jos tehtävä kiinnostaa.”
 
Näin aiemmat kylteriyhdyshenkilöt eli ”kyllit” ovat kuvailleet työtään oman yliopiston kylterien linkkinä Suomen Ekonomeihin. Haluatko sinäkin päästä vapauttamaan potentiaalisi ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä Suomen Ekonomien kanssa? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme "kylli".
 
Työtehtäviisi kuuluu kyltereiden asiakaskokemuksen kehittäminen sekä Suomen Ekonomien tunnettuuden ja jäsenhankinnan edistäminen. Markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumatarjonnan suunnittelussa ja toteuttamisessa agendallasi korostuu tiedonvälitys opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen.
 
Teet tiivistä yhteistyötä Ekonomien asiakkuusyksikön, muiden kyllien, opiskelijayhdistyksen ja paikallisen ekonomiyhdistyksen kanssa.
 
Kylteriyhdyshenkilön työ on osa‐aikainen ja sopii mainiosti tehtäväksi opintojen oheen. Työtä tehdään yliopiston lukukausien aikana (elokuu-toukokuu) keskimäärin 40 tai 50 h/kk (Oulu 50 h/kk, Pori 40h/kk, Turku 50h/kk ja Vaasa 50h/kk). Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Työ alkaa 2.1.2020. Työhön kuuluu ilta‐ ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

Arvostamme:

  • kiinnostusta asiakaskokemuksen kehittämiseen
  • esiintymistaitoa, myynti-, markkinointihenkisyyttä ja yhteistyökykyä
  • kiinnostusta kylterien ja ekonomien edunvalvontatyöhön
  • oma‐aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja luovuutta
  • itsenäistä työotetta
  • opiskelijatoiminnan tuntemusta ja Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyyttä
  • läsnäoloa yliopistolla ja tunnettuutta kylterien piirissä. 
 
Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 6.11.2019 klo 12 mennessä osoitteeseen kyllihakemukset@ekonomit.fi. Kirjoita otsikkoon, mihin kaupunkiin haet kylliksi.
 
Haun ensimmäinen kierros toteutetaan videorekrytointijärjestelmän avulla ja toinen kierros toteutetaan case-haastatteluna 13.11.2019 Helsingissä.
 
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä asiakkuusvastaava Tanja Hankialta (puh. 050 3012 664).

Lisätietoja Oulun kyllin tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Olli Joelta (olli.joki@ekonomit.fi, puh.050 518 21 55).
Lisätietoja Porin kyllin tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Juha-Matti Sepältä (juhamatti.seppa@ekonomit.fi, puh. 044 316 0394).
Lisätietoja Turun kyllin tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Julia Fesiukilta (julia.fesiuk@ekonomit.fi, puh. 040 913 0698).
Lisätietoja Vaasan kyllin tehtävästä voit kysyä nykyiseltä kylliltä Isla Hurmeelta (isla.hurme@ekonomit.fi, puh.040 702 2457).