Suomen Ekonomit hakee toiminnanjohtajaa

Uutinen 1.3.2019

Oletko vahva ja visionäärinen muutosjohtaja, joka haluaa luotsata Suomen Ekonomeja edelläkävijäksi edistäen ekonomien menestystä ja hyvinvointia työelämässä? Haluatko toimia keulakuvana arvostetulle yhteisölle, jonka tavoitteena on tehdä näkyvää, parempaan työelämään, vastuullisuuteen ja kestävään yhteiskuntaan tähtäävää vaikuttamistyötä?Suomen Ekonomit hakee Sinua kokenut ja energinen
 

TOIMINNANJOHTAJA

Tehtävässä johdat liiton päivittäistä toimintaa, henkilöstöä, viestintää ja taloutta sekä osallistut järjestö- ja edunvalvontatoimintaan valtakunnallisesti. Haluat toimia ekonomien etujärjestön kokoavana voimana sekä käydä rohkeaa ja edistyksellistä vuoropuhelua ekonomeille tärkeiden edunvalvontajärjestöjen ja muiden sidosryhmien kanssa. 


Toiminnanjohtajana menestyt, jos sinulla on

  • kykyä strategiseen ajatteluun ja näyttöjä muutoshankkeiden läpiviennistä
  • kokemusta järjestö- ja liiketoiminnasta
  • esimieskokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä asiantuntijaorganisaation matriisijohtamisesta
  • johtamiskokemusta palveluprosessien asiakaslähtöisestä digitalisoinnista
  • erinomaiset yhteistyötaidot ja halu toimia laajan ja monipuolisen sidosryhmäverkoston kanssa
  • näytöt menestyksestä markkinoinnin, viestinnän ja brändikehittämisen saralta katsotaan eduksi
  • kauppatieteellinen yliopistotutkinto (ekonomi/KTM)
Olet vakuuttava ja esimerkillinen johtaja ja laitat itsesi mielelläsi likoon. Toimintatapasi on järjestelmällinen, innostava ja tuloshakuinen. Toimit itsenäisesti, sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet joustava vaativissa olosuhteissa. Lisäksi olet hyvä neuvottelija, luontainen esiintyjä ja verkostoituja.
 
Lisätietoja voit kysyä luottamuksellisesti Senior Headhuntereilta Tarja Ilvonen (puh. 050 569 1921) ja Kari Paananen (puh. 040 547 4544).
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/toiminnanjohtaja-2/ viimeistään 8.3.2019.
 
Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liiton muodostavat 25 ekonomiyhdistystä ja 13 opiskelijayhteisöä. Suomen Ekonomit on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö yli 50 000 jäsenellään. Suomen Ekonomit, yhdessä jäsenistönsä kanssa, muodostaa ainutlaatuisen ja voimakkaasti kehittyvän liiketoimintaosaajien yhteisön, jolla on halu, osaaminen ja ääni muuttaa yhteiskuntaa ja työelämää vastuullisesti.