Suomen Ekonomit ja Osakesäästäjät yhteistyöhön vauraamman Suomen puolesta

Uutinen 6.5.2019

Suomen Ekonomien ja Osakesäästäjien yhteistyön avulla lisäarvoa kaikille jäsenillemme.


Maksuton Osakesäästäjien jäsenyys vuoden 2019 ajan

Ekonomien jäsenenä saat 6 kuukauden Osakesäästäjien kokeilujäsenyyden, johon kuuluu kaikki varsinaisillekin jäsenille tarjotut Osakesäästäjien tarjoamat jäsenedut. Lisäksi saat näköisversion korkealaatuisesta Viisas Raha -jäsenlehdestä ja pääset osallistumaan Osakesäästäjien järjestämiin yli 300:aan erilaiseen sijoitustapahtumaan vuosittain ympäri Suomen.
 
Osakesäästäjien jäsenenä sijoittaminen on sijoituspalveluiden jäsenetujen ansiosta niin kustannustehokasta kuin vain ikinä mahdollista. Saat myös alennusta muista sijoituspalveluista ja monista sijoitusalan lehdistä.
 
Jäsenyys on maksuton vuoden loppuun asti ja maksaa sen jälkeen 34 euroa vuodessa. Jäsenmaksun maksaville varsinaisille jäsenille toimitetaan etujen lisäksi Viisas Raha -jäsenlehti paperiversiona kotiin 10 kertaa vuodessa. Alle 30-vuotiaille Nuorten Osakesäästäjien jäsenyys maksaa vain 10 euroa. Jäsenmaksu on vähennettävissä pääomatuloista.
 
Liittymislinkki löytyy jäsenpalvelusta Jäseneduista >>

Jäsenhinnalla Suureen Osakesäästäjäpäivään 23.5.

Ekonomien jäsenenä pääset osallistumaan Suureen Osakesäästäjäpäivään jäsenhinnalla 20 euroa (norm. 35 euroa). Kyseessä on yksi Suomen kiinnostavimpia ja vetovoimaisimpia sijoitusalan tapahtumia. Tapahtumassa on pääpuhujina Björn Wahlroos ja Vesa Puttonen. Heidän lisäksi lavalle pääsee suomalaisia sijoitusalan konkareita kuten Seppo Saario ja Kim Lindström.  Tapahtuman yritysvieraiden kirkkainta kärkeä edustaa Rovion toimitusjohtajan Kati Levorannan puheenvuoro.
 
Ohjelma on suunnattu niin aloitteleville sijoittajille kuin ammattilaisille. Tule verkostoitumaan ja kuulemaan tuoreimmat vinkit sijoittamiseen, markkinatilanteeseen sekä ajankohtaisiin ilmiöihin.
 
 

Maksuttomat webinaarikoulutukset Ekonomeille

Tarjoamme kolme webinaaria Suomen Ekonomien jäsenille, joissa pureudutaan käytäntöön sekä aloitetaan vaurastuminen. Lisäksi loppuvuonna 2019 järjestetään Osakesäästötiliin liittyvä koulutus, johon Ekonomit ovat maksutta tervetulleita.

Loppuvuonna 2019- Osakesäästötili tulee: Oletko valmis salkunrakennukseen?

Osakesäästäjillä on nykyisin myös laadukas verkkomedia Viisas Raha -digi, josta löytyy laadukasta sijoittamiseen liittyvää uutisointia päivittäin myös Ekonomien jäsenistölle.